• Головна
  • Blancpain x Swatch: дата випуску, ціна та все, що вам потрібно знати
Новини компаній
15:00, 30 жовтня 2023 р.

Blancpain x Swatch: дата випуску, ціна та все, що вам потрібно знати

Новини компаній

Після того як у минулому році Omega та Swatch зробили свою колаборацію і підштовхнула прихильників годинників у Гонконгу та в усьому світі до шопінгу. Саме тому Swatch знову виходить на ринок, але із новою співпрацею, а саме швейцарським виробником розкішних годинників Blancpain. Інтернет вже шаленіє від цієї новини, а прихильники і поціновувачі годинники просто у захваті від цієї новини. Отже, без зайвих слів, ось що вам потрібно знати про останні твори Blancpain x Swatch.

Blancpain x Swatch: дата випуску, ціна та все, що вам потрібно знати, фото-1

Коли вийде колекція Blancpain x Swatch?

Колекція Bioceramic Scuba Fifty Fathoms від Blancpain і Swatch вийде 9 вересня.

Скільки коштуватимуть годинники Blancpain x Swatch?

П’ять механічних годинників у новій колекції коштуватимуть по 3150 доларів за штуку.

Де я можу придбати колекцію Blancpain x Swatch?

Годинники можна буде придбати в окремих магазинах Swatch у Гонконзі, зокрема в IFC, K11 Musea та Kai Chiu Road у Causeway Bay.

Що особливого в Bioceramic Scuba Fifty Fathoms Collection?

Колекція Bioceramic Scuba Fifty Fathoms вшановує легендарні годинники Blancpain Fifty Fathoms, які стали культовими серед підводних годинників та змінили годинникову історію з моменту свого запуску у 1953 році. Ця колекція включає п'ять механічних годинників унікальних кольорів, і кожен з них названий на честь одного з п'яти світових океанів: Північного Льодовитого океану, Тихого океану, Атлантичного океану, Індійського океану та Антарктичного океану. Усі п'ять моделей водонепроникні на глибину до 91 метра та виготовлені з унікального матеріалу, що складається з двох третин кераміки та однієї третини біоматеріалу, отриманого з касторової олії, і відомого як біокераміка. Ремінці створені з перероблених рибальських сіток, а позаду кожного годинника розташована барвиста ілюстрація зображення зябрової гілки разом із надихаючими написами. Неймовірно! 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...