• Головна
  • Нищівна сила негоди: у Києві дерево вбило чоловіка, ще двоє осіб постраждали
11:09, 28 жовтня 2023 р.

Нищівна сила негоди: у Києві дерево вбило чоловіка, ще двоє осіб постраждали

Нищівна сила негоди: у Києві дерево вбило чоловіка, ще двоє осіб постраждали

Вранці, 28 жовтня шквальний вітер у Києві та області повалив дерева, паркани, металеві конструкції, а також позривав фасади будинків. Синоптики попереджають про пориви вітру до 15-28 метрів за секунду впродовж дня. Так, наразі в місті зафіксовано кілька випадків травмування людей через негоду.

Про це повідомили в КМДА.

Також не забувайте долучатись до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua», щоб бути в курсі всіх подій Києва, Київщини та України і нічого не пропустити.

Так, повідомляють, що у Шевченківському районі столиці дерево впало на людину. Медики намагалися реанімувати чоловіка, але від отриманих важких травм чоловік помер. Також у Шевченківському районі через падіння гілок жінка отримала травму хребта. Потерпілу госпіталізували до лікарні.

А на просп. Берестейському на автівку впало дерево. Людина, яка перебувала у транспортному засобі, від госпіталізації відмовилась.

Закликаємо містян бути обережними, враховувати погодні умови і без нагальної потреби не виходити на вулицю, – наголосили в КМДА.

За інформацією Українського гідрометцентру, у найближчу годину з утриманням до кінця дня 28 жовтня пориви вітру можуть сягати 25-28 м/c (ІІ рівень небезпечності).

Як ми писали раніше, сьогодні, 28 жовтня, Київ накрила негода. Потужний вітер валить рекламні щити та вириває дерева з корінням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #негода #шквальний вітер #дерева #КМДА #постраждалі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...