• Головна
  • Якби відбулися вибори, більшість киян проголосували б за Кличка – КМІС
16:01, 24 жовтня 2023 р.

Якби відбулися вибори, більшість киян проголосували б за Кличка – КМІС

Якби відбулися вибори, більшість киян проголосували б за Кличка – КМІС

Соціологи Київського міжнародного інституту досліджень запитали у киян, за кого б вони проголосували на міських виборах, якби вони відбулися. Більша частина (52,8%) опитаних віддала б свій голос за чинного мера столиці Віталія Кличка.

Про це свідчать дані Київського міжнародного інституту соціології.

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Там ми публікуємо ще більше новин, щоб ви завжди були в курсі всіх подій та нічого не пропустили.

Респондентам пропонувався список із дев’яти осіб, які можуть бути учасниками місцевих перегонів. Крім того, кияни могли назвати свій варіант.

У жителів столиці запитали, чи взяли б вони участь у виборах. 52,8% людей, які відповіли «Так», заявили, що віддали б свій голос за Кличка.

Далі зі значним відривом із приблизно однаковою підтримкою йдуть Андрій Іллєнко (Свобода), Ірина Верещук (Слуга народу), Микола Томенко (самовисування), Марина Порошенко (Європейська Солідарність).

Опитування проведене упродовж 12-16 жовтня 2023 року Київським міжнародним інститутом соціології методом телефонних інтерв’ю з використанням комп’ютера. Опитано 805 респондентів від 18 років та старше, що мешкають у всіх районах міста Київ. Статистична похибка такої вибірки не перевищувала 3,5% для показників, близьких до 50%, 3,1% для показників, близьких до 25%, 2,1% – для показників, близьких до 10%, 1,6% – для показників, близьких до 5%.

Як ми розповідали про те, що міський голова Києва Віталій Кличко зареєстрував у Київській міській раді проект рішення, яким пропонує перейменувати Повітрофлотський проспект на проспект Європейського Союзу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #опитування #голосування #Кличко
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...