• Головна
  • "КомунТех" 2023: українські виробники презентували новітні комунальні машини
Новини компаній
11:09, 23 жовтня 2023 р.

"КомунТех" 2023: українські виробники презентували новітні комунальні машини

Новини компаній
"КомунТех" 2023: українські виробники презентували новітні комунальні машини, фото-1

17-19 жовтня в Києві відбулась важлива виставка для галузі комунальної техніки. На івент завітали вищі посадовці державних та виконавчих органів влади, науковці, інвестори.

На виставці була представлена продукція компаній житлово-комунальної сфери. Цього року “КомунТех” зібрав справжніх лідерів ринку, які використовують новітні технічні рішення для реалізації своїх проєктів та креативних задумів. Найцікавішими екземплярами були сміттєвози: їх різноманітність дивувала!

Велику площу виставки зайняли компанії “АВТЕК” і “СПЕЦМАШ”, які презентували сучасні сміттєвози, виготовлені за ліцензією, передовими розробками та технологіями відомого світового виробника Hidro-Mak.

"КомунТех" 2023: українські виробники презентували новітні комунальні машини, фото-2

Визначним для події був візит гостей із Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, Федерації роботодавців України. Зокрема, заступник Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Бутенко Олександр поділився своїми настановами та ознайомився із продукцією кожної представленої компанії в рамках “КомунТех”. Виступив і Генеральний директор Федерації роботодавців Руслан Іллічов: “Дякую усім за співпрацю, за те, що не зупинили свої підприємства. Я всіх закликаю підтримувати одне одного, адже ми всі за нашу перемогу! Слава Україні!”. На виставці був присутній також народний депутат України Дмитро Кисилевський.

"КомунТех" 2023: українські виробники презентували новітні комунальні машини, фото-3

У рамках “КомунТех” створена зона “open talk”, де провідні фахівці компаній ділилися своїми кейсами, знаннями та спілкувалися зі слухачами. Від “АВТЕК” виступав Генеральний директор компанії Сергій Кобилінський. Він розповів про шлях сучасних сміттєвозів Hidro-Mak від імпорту до виробництва в Україні. Сергій поділився інформацією про їх партнерство із “СПЕЦМАШ”, окреслив особливості та переваги саме цих сміттєвозів. Зараз на заводі у Прилуках виготовляють сміттєвози заднього завантаження 10 м3, 15 м3, 22 м3. Також від компанії виступав провідний фахівець Сергій Королюк, який розповідав про сучасні технології у контексті обслуговування доріг взимку, за допомогою машин, зібраних за технологією RASCO.

"КомунТех" 2023: українські виробники презентували новітні комунальні машини, фото-4

“КомунТех" — це не просто виставка, а місце, де вирішуються важливі питання, які впливають на якість нашого життя.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Автек #Спецмаш
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...