• Головна
  • Чи встановлюватимуть цього року головну ялинку в Києві: відповідь глави КМВА
09:45, 23 жовтня 2023 р.

Чи встановлюватимуть цього року головну ялинку в Києві: відповідь глави КМВА

Чи встановлюватимуть цього року головну ялинку в Києві: відповідь глави КМВА

Минулого року «Ялинка Незламності» стояла на Софійській площі попри блекаут, обстріли та думку киян щодо її встановлення. За словами місцевої влади, на монтаж та демонтаж новорічного дерева кошти з бюджету не витрачались. То чи планують встановлювати ялинку в 2023 році.

Про це розповів очільник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

Хочете дізнаватися ще більше новин Києва, Київщини та України? Тоді скоріше долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua».

За його словами, багато років на Софійській площі стоїть новорічна ялинка. Минулого року вона також була. Незважаючи на все – війну, обстріл, відключення світла.

Традиції треба берегти. Звичайно, якщо не буде форс-мажорів і нових обставин, то, на мій погляд, ялинка має стояти. Але до будь-яких рішень потрібно завжди підходити з холодною головою. Тому давайте дочекаємось з чим ми підійдемо до зими, – сказав Попко.

Як ми писали раніше, ялинка незламності несподівано опинилася у ТОП-10 найкращих ялинок світу.

Крім того, повідомляли про те, що слідчі з'ясували, що 50-річна киянка, яка займає керівну посаду в «Укрзалізниці», уклала договір з підрядником на купівлю штучної ялинки за завищеною ціною (720 тисяч гривень), яка насправді коштує 339 тисяч. То ж жінка привласнила собі 380 тисяч з бюджетних коштів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #ялинка #монтаж #КМВА #встановлення #Сергій Попко
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...