• Головна
  • В центрі Києва ледь не вбили військовослужбовця: чоловік отримав ножове поранення
15:31, 20 жовтня 2023 р.

В центрі Києва ледь не вбили військовослужбовця: чоловік отримав ножове поранення

В центрі Києва ледь не вбили військовослужбовця: чоловік отримав ножове поранення

У центрі Києві напали на військовослужбовця. Його госпіталізували до медичного закладу з ножовим пораненням грудної клітини. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Про це повідомили в пресслужбі Поліції Києва.

Хочете дізнаватися ще більше новин Києва, столичного регіону та України? Тоді скоріше долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua».

Вчора (19 жовтня. – Ред.) близько 22:00 години до чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що на вулиці Назарівській виявлено військовослужбовця з ножовим пораненням. Медики негайно госпіталізували потерпілого, – розповіли в пресслужбі.

За словами поліцейських, попередньо було встановлено, що чоловік йшов територією ботанічного саду, де на нього напали невідомі та завдали трьох ножових поранень.

Правоохоронці проводять комплекс оперативно-розшукових заходів, переглядають записи з вуличних камер відеоспостереження та опитують ймовірних свідків. За фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження відкрито кримінальне провадження.

Якщо ви стали свідком цього кримінального правопорушення, зателефонуйте на спецлінію 102 або до чергової частини Шевченківського управління поліції за номером (044) 486-03-06, – закликали в поліції.

Зловмисникам загрожує до восьми років позбавлення волі.

Крім того, ми писали раніше, що в Оболонському районі столиці сталась трагедія. Між двома чоловіками на вулиці стався конфлікт. Один вдарив іншого ножем, після чого втік. Потерпілий через отримані травми помер у кареті швидкої.

Також повідомляли про те, що на Троєщині в Києві затримали нападника, який вдарив ножем іншого чоловіка через зауваження. Інцидент трапився в Києві на вул. Оноре де Бальзака.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #ножове поранення #поліція #військовослужбовець #правоохоронці
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...