• Головна
  • Де пройти техогляд авто у Київській області за новими правилами?
Новини компаній
12:48, 16 жовтня 2023 р.

Де пройти техогляд авто у Київській області за новими правилами?

Новини компаній

Нині у всіх нас на слуху різноманітні нововведення для проведення обов'язкового техогляду авто, котрі вже встигли вступити в силу з 25-го серпня цього року. Далі хочемо вам запропонувати поговорити про ці нововведення трохи детальніше. Додатково поговоримо і про те, де саме у Київській області можна пройти процедуру ОТК або як її ще називають обов'язковий технічний контроль.

Де пройти техогляд авто у Київській області за новими правилами?, фото-1

Про що саме варто пам'ятати?

Закон зобов'язує водіїв проходити технічний огляд автомобільного транспортного засобу у встановленні терміни. Завдяки відеофіксації та електронним протоколам процедура технічного огляду стала набагато більш прозорою. Без відеофіксації не обійтися. Проте вона не буде застосовуватися під час воєнного стану та ще протягом шести місяців після його припинення/скасування.

В свою чергу це суттєво полегшить роботу кожного оператора, котрий відповідає за технічний контроль. Відповідно спеціалісти випробувальних лабораторій, що проводять ОТК, зможуть ще кращим чином перевіряти у транспортних засобів їх технічну справність. Якщо ж говорити про інші нововведення, серед їх переліку можемо виділити:

  • Введення спеціального електронного протоколу технічного огляду, що дозволяє зберігати інформацію про проведену процедуру у Єдиному державному реєстрі Міністерства Внутрішніх Справ України.
  • Також мова йде і про спрощену процедуру реєстрації тих автомобілів, які було переобладнано.
  • Технічний огляд мають обов'язково проходити ті автомобільні транспортні засоби, які активним чином використовуються на дорогах загального користування нашої країни.
  • Щоб пройти технічний огляд необхідно підготувати певний пакет документів та звернутися у відповідну установу.

Про що варто пам'ятати?

Ні в якому разі не забувайте про те, що у пункт техогляду потрібно звертатися заздалегідь. Не забудьте взяти з собою всі необхідні документи. Далі вам потрібно оформити спеціальну заяву на проведення огляду та сплатити повну вартість послуг. Після цього необхідно очікувати на проведення технічного огляду. У випадку отримання акту не відповідності, необхідно буде ще раз пройти технічний огляд, після усунення всіх недоліків.

Для того аби ви не витрачали свій час на пошуки випробувальної лабораторії для проведення обов'язкового технічного огляду, де окрім ОТК можна пройти МСТО, ЄКМТ, перевірити тахографи, а також оформити обов'язкове страхування, а всі роботи проводять на відкаліброваному обладнанні акредетовані спеціалісти, зверніться в ОТК-СЕРВІС. Це сучасна мережа лабораторій, де кожен автовласник при першій необхідності зможе пройти обов'язковий технічний контроль транспортних засобів всіх категорій.

Тому якщо ви ще й досі не знайшли лабораторію, де б вам за прийнятними для вас цінами змогли надати якісні послуги з обов'язкового технічного контролю вашого транспортного засобу, без роздумів з ваганнями звертайтеся саме в ОТК-СЕРВІС.

До речі, ось адреси «Карти Лабораторій ОТК-СЕРВІС», куди можливо звернутися для техогляду авто за новими правилами в Києві та Київській області:

  • м. Вишгород, вул. Набережна, 1;
  • м. Київ, вул. Крайня, 1;
  • м. Київ, пров. Деревообробний, 5;
  • м. Київ, вул. Академіка Заболотного, 15;
  • с. Мархалівка, вул. Блакитна, 1А;
  • м.Київ, вул. Волинська, 57;
  • та ін. (детальніше про всі адреси можна дізнатися на мапі).
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...