• Головна
  • Київ повинен попіклуватися про воїнів, а потім про озера і доріжки: містяни вимагають направляти кошти на ЗСУ
15:38, 17 жовтня 2023 р.

Київ повинен попіклуватися про воїнів, а потім про озера і доріжки: містяни вимагають направляти кошти на ЗСУ

Київ повинен попіклуватися про воїнів, а потім про озера і доріжки: містяни вимагають направляти кошти на ЗСУ

Мешканці Києва вимагають у місцевої влади доцільно витрачати кошти. А саме перенаправити кошти з благоустріїв озер, бруківки та іншого марнотратства на закупку сучасного одягу та амуніції для киян, яких призвали та призивають до ЗСУ.

Відповідна петиція №12601 з такою вимогою зареєстрована на сайті Київської міської ради.

Хочете дізнаватися ще більше новин Києва, столичного регіону та України? Тоді скоріше долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua».

Пропоную кошти з благоустріїв озер і іншого неактуального марнотратства направити на закупку найсучаснішого військового одягу та амуніції для тих киян, яких призивають до ЗСУ. Тому що всі ми знаємо, що призивники купляють якісний одяг та взуття за свої кошти і часто кошти збирають всім світом. Київ повинен попіклуватися найперше про своїх воїнів, а потім про озера і доріжки, – наголосила Інга Войтко.

Наразі петиція зібрала 286 підписів з 6000 необхідних.

Раніше кияни неодноразово звертались до міської влади із закликом спрямовувати кошти на амуніцію, дрони та іншу допомогу ЗСУ.

Ми писали про те, що у суботу, 16 вересня, під КМДА проходив мітинг, під час якого один з учасників облив будівлю адміністрації червоною фарбою. Мітингувальники вимагали від столичної влади закласти в бюджет на наступний рік більше коштів на потреби військових.

Також повідомляли, що німецька компанія Quantum Systems передасть Києву 100 тактичних дронів нового покоління, які вже тестували в Україні. А Київ спрямує техніку нашим захисникам на фронт.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #петиція #Київськарада #звернення
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...