• Головна
  • У Києві стартує опалювальний сезон: подробиці
09:15, 16 жовтня 2023 р.

У Києві стартує опалювальний сезон: подробиці

У Києві стартує опалювальний сезон: подробиці

У понеділок, 16 жовтня, у Києві розпочинається опалювальний сезон – відсьогодні почнуть підключати до тепла житлові будинки.

Про це повідомив міський голова столиці Віталій Кличко.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Не забувайте підписуватись та читайте новини.

Кличко зазначив, що з завтрашнього дня синоптики прогнозують стабільне зниження температури, а на запуск централізованої системи теплопостачання Києва, що є однією з найбільших у Європі, протяжність теплових мереж якої близько 3 тисяч км, необхідно кілька днів.

Рішення розпочати опалювальний сезон є цілком виправданим. Оскільки похолодання спонукало б до масового використання киянами електричних приладів для обігріву та перевантаження системи електропостачання, – повідомив Кличко.

Усі служби столиці, відповідальні за старт та проходження опалювального сезону, працюють у посиленому режимі, щоб забезпечити киян необхідними послугами.

Зазначимо, що запускати опалення в соціальних об’єктах міста у Києві почали уже 9 жовтня. Мова йшла про лікарні, школи, садки. Підставою для їх підключення були індивідуальні заявки їхніх керівників. Станом на 13 жовтня опалення подали до 67 будівель.

Також повідомляли, що за словами мера столиці Віталія Кличко, держава не погасила заборгованість перед Києвом, що ставить під загрозу опалювальний сезон в столиці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #опалювальний сезон #опалення #підключення #будинки #Віталій Кличко
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...