• Головна
  • Як зробити так, щоб зима була в радість?
Новини компаній
09:00, 13 жовтня 2023 р.

Як зробити так, щоб зима була в радість?

Новини компаній
Як зробити так, щоб зима була в радість?, фото-1

Зима – це не лише хуртовини, мороз та пронизливий вітер, а й ковзани, лижі, гра у сніжки і прогулянки по хрусткому снігу. Щоб у будь-який сезон почуватися комфортно, треба лишень правильно підібрати одяг. Як одягти тепло всю родину і при цьому заощадити сімейний бюджет? Поради підготувала торговельна мережа «Територія мінімальних цін».

Пальто чи куртка?

Пальто додає респектабельності, а куртки більше пасують активним. В обох випадках, щоб вибрати якісну річ, треба звернути увагу на матеріал. Він має добре зберігати тепло та відштовхувати вологу. Одяг обирайте просторий, щоб у разі сильних морозів можна було утеплитися. Зверніть увагу на наявність капюшона, коміра та кишень і переконайтеся у достатній довжині рукава, щоб ніде не піддувало. У магазинах «Територія мінімальних цін» прайс на зимовий верхній одяг стартує від 849 грн.

Шапка та шарф – у тренді

По-перше, це дуже стильно, по-друге, – тепло! Підберіть комплект під свій зимовий одяг і насолоджуйтеся сезоном! Щоб обрати ідеальну шапку, треба зауважити на склад матеріалу, з якого вона виготовлена. Акрил – для м’якої зими, вовна – для суворої.

Шарф – не лише для утеплення шиї, а й дуже стильний аксесуар, який доповнить ваш образ. Свої стильні аксесуари обирайте за ціною від 69 грн у «Території мінімальних цін».

Рукавиці та шкарпетки

Людина починає мерзнути з кінцівок. Тож невід’ємною частиною теплого гардеробу є рукавиці та шкарпетки. Рукавиці мають бути теплими, але не грубими, щоб не обмежувати рухи. Шкіряні краще обирати на трикотажній підкладці. А шкарпетки на зиму повинні бути з якісних натуральних складових, наприклад, вовни або зі штучних матеріалів в термоефектом. У «Території мінімальних цін» рукавички купуйте за ціною від 49 грн і тепленькі шкарпетки від 12 грн.

Взуття

Вимог до зимового взуття більше, ніж до будь-якого іншого. Адже воно мусить захищати не лише від холоду, а й від вологи, та гарантувати безпечне пересування снігом або кригою. Тож підошва повинна мати глибокий протектор, а верх має створювати гарну теплоізоляцію. Текстильне взуття має бути водонепроникним, а шкіряне – на теплій підкладці. У магазинах «Територія мінімальних цін» прайс на зимове взуття для дорослих стартує від 399 грн, а на дитяче – від 499 грн.

Комбінезон чи зимовий костюм?

Дітей у холодну пору року зігріє комбінезон або зимовий костюм. Він не обмежує рухи, і малюкам буде комфортно. Але щоб одяг гарно зберігав тепло, зверніть увагу на матеріал. Він має бути водонепроникним та дихаючим. Найкращий варіант – комбінований матеріал, де верх виготовлений з водовідштовхувальної тканини, а підкладка – з м'якого флісу. Ціни на дитячі зимові костюми або комбінезони у «Території мінімальних цін» – від 1199 грн, а на аксесуари – від 9 грн.

Не зволікайте – придбайте теплі речі до настання морозів!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Територія Мінімальних Цін #termincin #Территория Минимальных Цен #min територія #ТерМінЦін
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...