• Головна
  • У Києві подовжили заборону руху громадського транспорту під час повітряних тривог
13:03, 9 жовтня 2023 р.

У Києві подовжили заборону руху громадського транспорту під час повітряних тривог

У Києві подовжили заборону руху громадського транспорту під час повітряних тривог

У Києві Рада оборони столиці розглянула петицію щодо відновлення руху транспорту під час повітряних тривог. Після обговорень було прийнято рішення подовжити заборону руху громадського транспорту під час повітряних тривог.

Про це повідомили в Київській міській військовій адміністрації.

Ще більше важливих, актуальних та перевірених новин читайте в нашому Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Долучайтесь.

Рада оборони Києва розглянула звернення Постійної комісії з питань транспорту, зв’язку та реклами Київської міської ради щодо електронної петиції про «Відновлення руху наземного транспорту під час повітряних тривог (автобус, трамвай, тролейбус). Після обговорень, було прийняте рішення подовжити заборону руху громадського транспорту під час повітряних тривог. Як і раніше - транспорт буде довозити пасажирів до найближчого укриття, перевезення людей плановими маршрутами під час тривог заборонено. Таке рішення обумовлене заходами безпеки. Тому прошу звернути на це увагу і сумлінно дотримуватися встановлених правил, – зазначив глава КМВА Сергій Попко.

Раніше ми розповідали, що з понеділка, другого жовтня, Київський метрополітен змінить інтервали між поїздами метро у столиці. Їх буде зменшено.

Також повідомляли про те, що починаючи з 24 лютого 2022 року та до 17 вересня 2023 року у Києві пролунало 865 тривог. Загальна тривалість повітряної небезпеки сягнула понад тисячу годин.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #транспорт #КМВА #повітряна тривога #петиція #Рада оборони
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...