• Головна
  • Озеленення скверу на Контрактовій площі зі збитками у 800 тис. грн: у Києві судитимуть ексдиректора КП
17:31, 5 жовтня 2023 р.

Озеленення скверу на Контрактовій площі зі збитками у 800 тис. грн: у Києві судитимуть ексдиректора КП

Озеленення скверу на Контрактовій площі зі збитками у 800 тис. грн: у Києві судитимуть ексдиректора КП

Колишнього директора КП УЗН Подільського району м. Києва судитимуть за зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки

Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

Слідство встановило, що між КП УЗН Подільського району м. Києва та приватним підприємством був укладений договір субпідряду на виконання робіт з озеленення скверу на Контрактовій площі. 

За умовами договору, генпідрядник мав перерахувати на користь КП УЗН Подільського району м. Києва авансовий платіж. Не дивлячись на те, що товариство не виконало цю умову, комунальники забезпечили початок робіт по договору та їх завершення в повному обсязі.

Сторони підписали акт виконаних робіт на суму близько одного мільйона гривень, при цьому товариство оплатило лише 140 тис. грн.

В результаті, сума боргу товариства перед КП склала близько 800 тис грн.

“У свою чергу екскерівник КП УЗН, достовірно розуміючи, що вказане товариство не є банкрутом та не перебуває в процесі припинення, затвердив рішення про визнання дебіторської заборгованості з боку даного підприємства безнадійною та її подальше списання.

Відповідно до висновку економічної експертизи, внаслідок вищевказаних дій КП УЗН Подільського району м. Києва завдано збитки на загальну суму майже 800 тис. грн”, - йдеться в повідомленні прокуратури.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...