• Головна
  • Ректор НАУ Луцький зібрався на службу в Збройні Сили України: подробиці
09:21, 5 жовтня 2023 р.

Ректор НАУ Луцький зібрався на службу в Збройні Сили України: подробиці

Ректор НАУ Луцький зібрався на службу в Збройні Сили України: подробиці

Ректор Національного авіаційного університету та ексрегіонал Максим Луцький збирається вступити в лави ЗСУ.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Також читайте новини, щоб завжди бути в курсі ті нічого не пропустити.

Чоловік планує проходити службу у протиповітряній обороні (ППО). За словами Луцького, відповідне рішення він ухвалив «не сьогодні».

Маю відповідну військову спеціальність. Але інформую про нього (рішення. – Ред.) зараз, коли майже усі формальні та організаційні процедури успішно пройдено, – заявив ректор.

Однак заяві Луцького про мобілізацію передувала інформація про те, що Уряд планує реорганізувати НАУ. Зокрема, планується розподіл НАУ на дві структури: Державний університет «Київський авіаційний інститут» і окремого закладу під назвою Українська державна льотна академія (м. Кропивницький).

Крым того, виш не зміг розробити жодного БПЛА з початку великої війни. До того ж на керівництво вишу надходили непоодинокі скарги, воно потрапляло у скандали, зокрема пов'язані з відчуженням земель НАУ для будівництва багатоповерхівок.

Ми писали раніше, що міський голова Борисполя у Київській області Володимир Борисенко мобілізувався до лав Збройних Сил України. Він наголосив, що доля України залежить від кожного з нас, а саме зараз настав переломний момент війни з російськими загарбниками.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #ректор #НАУ #Максим Луцький #ЗСУ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...