• Головна
  • Обвал балок на мосту у Києві: підрядник прокоментував ситуацію
11:31, 1 жовтня 2023 р.

Обвал балок на мосту у Києві: підрядник прокоментував ситуацію

Обвал балок на мосту у Києві: підрядник прокоментував ситуацію

У Києві під час реконструкційних робіт на Дегтярівському шляхопроводі, які проводилися компанією RDS на замовлення «Київавтодору», виникли складності при монтажі елементів прогонової частини конструкції. У процесі встановлення сьомої балки відповідно до проєкту відбулося порушення її стійкості й вона впала, спричинивши обвал усіх балок.

Про це повідомляє пресслужба підрядника.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше новин Києва, столичного регіону та України.

У повідомленні вказується, що ситуація вимагатиме усунення дефектів, що виникли, коштом групи компаній RDS, як було зазначено.

Наголошується також, що фінансових втрат для міського бюджету не передбачається, і загальна вартість реконструкційних робіт не збільшиться.

Попри дотримання встановленого графіка, необхідність усунення пошкоджень спричинить перенесення терміну закінчення проєкту на пізніший період.

Також у компанії уточнили, що RDS продовжує нести відповідальність за якісне виконання робіт на вказаному об'єкті, дотримуючись затвердженого графіка, але з урахуванням необхідних коригувань, пов'язаних з інцидентом.

Нагадаємо, що у суботу, 30 вересня, трапився обвал Дегтярівського мосту на Шулявці.

Крім того, ми писали раніше про те, що на початку повномасштабної війни російські окупанти знищили міст через річку Здвиж у Бородянці. Та тепер після капітального ремонту рух відновлено.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #обвал #міст #ремонтні роботи #підрядник #Дегтярівський міст
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...