• Головна
  • У Києві закриють рух деяких тролейбусів: що сталося
10:32, 29 вересня 2023 р.

У Києві закриють рух деяких тролейбусів: що сталося

У Києві закриють рух деяких тролейбусів: що сталося

З 29 вересня і орієнтовно по 6 жовтня буде змінено маршрути тролейбусів №№ 24, 36 та закрито рух тролейбусів маршрутів №№ 34, 47.

Про це повідомляє Київпастранс.

Зміни обумовлені ремонтними роботами проспекту Володимира Івасюка на ділянці від вул. Героїв Дніпра до вул. Героїв полку «Азов».

Рух тролейбусів маршрутів №№ 24, 36 буде організовано наступним чином:

відповідно від проспекту Свободи та вулиці Чорнобильської до вулиці Левка Лук’яненка за діючими маршрутами, далі – вулиця Зої Гайдай – вулиця Героїв Дніпра – проспект Володимира Івасюка - вулиця Північна. Для зручності пасажирів маршрутам присвоєно №№ 24-Д, 36-Д.

Для забезпечення перевезення пасажирів по трасі руху тролейбусних маршрутів №№ 34, 47 буде організовано тимчасові автобусні маршрути:

- № 34-ТР «Вулиця Північна - станція метро «Почайна»;

- № 47-ТР «Вулиця Милославська - станція метро «Мінська».

Крім того, з метою забезпечення перевезення пасажирів від вулиці Північної до станції метро «Мінська» буде організовано тимчасовий автобусний маршрут № 34-К по трасі: вулиця Північна - проспект Володимира Івасюка – вулиця Левка Лук’яненка до станції метро «Мінська».  

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше важливих, актуальних та перевірених новин Києва, столичного регіону та України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #тролейбуси
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...