• Головна
  • Зберігав арсенал зброї та боєприпасів: на Київщині викрили працівника військкомату, – ФОТО
10:49, 25 вересня 2023 р.

Зберігав арсенал зброї та боєприпасів: на Київщині викрили працівника військкомату, – ФОТО

Зберігав арсенал зброї та боєприпасів: на Київщині викрили працівника військкомату, – ФОТО

У Київській області викрито військовослужбовця територіального центру комплектування та соціальної підтримки, який зберігав арсенал зброї та боєприпасів.

Про це повідомили в обласній прокуратурі.

Хочете дізнаватися ще більше новин Києва, Київщини та України? Скоріше долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua» та читайте новини.

У працівника військкомату на Київщині виявили арсенал зброїУ працівника військкомату на Київщині виявили арсенал зброїУ працівника військкомату на Київщині виявили арсенал зброї

За даними слідства, підозрюваний незаконно зберігав зброю та боєприпаси.

Проведено 22 обшуки у квартирах, господарчих будівлях та автомобілі. Вилучено автомати, магазини до автоматичної зброї, револьвер, нарізну та гладку мисливську зброю, понад 6500 набоїв різного калібру, 35 гранат, запали, міну, тротилову шашку, ножі, протитанкову керовану ракету, тепловізор та інше військове спорядження, – йдеться в повідомленні.

Чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту в нічний час. Наразі прокуратура готує апеляційну скаргу на вказане рішення.

Встановлюються канали надходження зброї та інші особи, причетні до вказаного правопорушення.

Заходи з викриття здійсювалися прокурорами спільно зі слідчими, працівниками управління міграційної поліції та оперативними працівниками карного розшуку ГУ Нацполіції в Київській області. Досудове розслідування триває.

Також ми писали раніше, що у гаражі мешканця Києва правоохоронці виявили понад 35 тисяч патронів до вогнепальної зброї, гранати, РПГ із реактивними снарядами до неї, боєприпаси до гранатометів та інше.

Крім того, повідомляли про те, що на Печерську у Києві правоохоронці викрили та затримали киянина за виготовлення і збут боєприпасів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київщини #новини #зброя #арсенал #кримінал #військовий
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...