• Головна
  • Сусальне золото, ліпнина і не тільки: як виглядають найдорожчі арендні квартири в Києві - від 400 тис. грн за місяць
12:05, 24 вересня 2023 р.

Сусальне золото, ліпнина і не тільки: як виглядають найдорожчі арендні квартири в Києві - від 400 тис. грн за місяць

Сусальне золото, ліпнина і не тільки: як виглядають найдорожчі арендні квартири в Києві - від 400 тис. грн за місяць

Елітні житлові комплекси в Києві мають власну інфраструктуру, дизайнерські ремонти та шикарні краєвиди з панорамних вікон.

Ціни за аренду таких апартаментів в середньому складають близько 500 тис. гривень на місяць. 

Ось що пропонують у столиці:

4-кімнатна в ЖК Regent Hill (350м2) 

15 000 $

Здається 4-кімнатна квартира по вул. Мічурина 56/2 У вітальні є  інсталяція зі справжнім бивнем слона, перські килими, елементи антикваріату 18-19 століть та  шкіряні дивани. На кухні професійна італійська техніка. З вікон та балконів відкривається панорама на Дніпро та монумент «Батьківщина-Мати».

4-кімнатна в ЖК Regent Hill (350м2)4-кімнатна в ЖК Regent Hill (350м2)4-кімнатна в ЖК Regent Hill (350м2)4-кімнатна в ЖК Regent Hill (350м2)4-кімнатна в ЖК Regent Hill (350м2)4-кімнатна в ЖК Regent Hill (350м2)4-кімнатна в ЖК Regent Hill (350м2)

Площа апартаментів – 350 кв. м, на яких розміщені дві майстер-спальні з вбиральнями та санвузлами, просторий коридор, кухня-їдальня та вітальня. На території є власна сауна, холодна купіль, басейн та стіл для заходів. У вартість також включено паркінг, що, як і весь будинок, охороняється 24/7.

Новопечерські Липки, пентхаус з терасами

16 000 $

Здається в аренду дворівневий пентхаус з панорамним видом на Дніпро на вул. Драгомирова, 9. Загальною площею 706 кв.м., + 2 тераси загальною площею 497 кв. м. На першому рівні розташований просторий хол, велика кухня- вітальня студіо з декількома зонами для відпочинку, гостьовий санвузол, 2 спальні з власним санвузлами та гардеробними кімнатами, пральна.

Новопечерські Липки, пентхаус з терасамиНовопечерські Липки, пентхаус з терасамиНовопечерські Липки, пентхаус з терасамиНовопечерські Липки, пентхаус з терасамиНовопечерські Липки, пентхаус з терасами

На другому рівні спальня з гардеробною, санвузол, пральна кімната, майстер спальня с власним гардеробом, душем, ванною кімнатою із виходом на терасу.На другому поверсі дві окремі власні терасі з мальовничим видом на Київ. Ліфт спускається прямо в підземний паркінг.

4-кімнатна квартира в ЖК Diamond Hill

15 000 $

Здається 4-кімнатна квартира в Diamond Hill за адресою вул. Мазепи, 11 Б. Сучасні меблі, дорогий ремонт, панорамні вікна. Простора студійна вітальня з зоною їдальні та кухні 3 спальних кімнати з ванними кімнатами гардеробні.

4-кімнатна квартира в ЖК Diamond Hill.4-кімнатна квартира в ЖК Diamond Hill.4-кімнатна квартира в ЖК Diamond Hill.4-кімнатна квартира в ЖК Diamond Hill.4-кімнатна квартира в ЖК Diamond Hill.4-кімнатна квартира в ЖК Diamond Hill.4-кімнатна квартира в ЖК Diamond Hill.4-кімнатна квартира в ЖК Diamond Hill.

У квартирі використані нейтральна палітра кольорів, багаторівневе освітлення та панорамні вікна-все це створює відчуття легкості та простору. Меблі та техніка відомих світових брендів. З вікон відкривається краєвид на Дніпро та місто та Лавру.

5-кімнатна квартира в ЖК ROYAL TOWER

15 000 $

Здається 5-кімнатна квартира по вул. Саксаганського, 37 К з трьома спальнями, кабінетом і величезним залом з виглядом на Олімпійський стадіон. Площа 250 кв.м. Італійські брендові меблі, холодильник, натуральний паркет. Вбудована система кондиціонування і обігріву. В будинку є спортзал, паркінг, лобі-бар, охорона, парк на даху будинку.

5-кімнатна квартира в ЖК ROYAL TOWER5-кімнатна квартира в ЖК ROYAL TOWER5-кімнатна квартира в ЖК ROYAL TOWER5-кімнатна квартира в ЖК ROYAL TOWER5-кімнатна квартира в ЖК ROYAL TOWER5-кімнатна квартира в ЖК ROYAL TOWER5-кімнатна квартира в ЖК ROYAL TOWER

5-кімнатна квартира на вул. Мічуріна 

12 000 $

Оренда 5к квартири, вул. Мічуріна, Звіринець. Розкішні апартаменти в тихій частині Печерська з видом на Батьківщину-Мати. Функціональне планування:- кухня-вітальня- 2 спальні- дитяча- кабінет- 2 санвузли- 6 балконів- 2 гардероби.

5-кімнатна квартира на вул. Мічуріна5-кімнатна квартира на вул. Мічуріна5-кімнатна квартира на вул. Мічуріна5-кімнатна квартира на вул. Мічуріна5-кімнатна квартира на вул. Мічуріна5-кімнатна квартира на вул. Мічуріна5-кімнатна квартира на вул. Мічуріна

Печерські пагорби, вид на Дніпро та Батьківщину-Мати, дорогоцінний ремонт з використанням натурального каміння, сусального золота, тканинні шпалери, ліпнина, паркетна дошка з натурального дерева, онікс, мармур, чорний граніт. В будинку підземний паркінг та воєнізована охоронацілодобова охорона, підземний паркінг з ліфтом, сервісні та охоронні служби.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#аренда квартир #Київ
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...