• Головна
  • Пухнастики шукають батьків: ТОП-5 перевірених притулків для тварин в Києві
16:38, 23 вересня 2023 р.

Пухнастики шукають батьків: ТОП-5 перевірених притулків для тварин в Києві

Пухнастики шукають батьків: ТОП-5 перевірених притулків для тварин в Києві

Якщо ви вирішили взяти домашню тваринку, то у вас два варіанти. Звісно, можна придбати породисте кошеня чи песика. Та є й інший варіант, а саме - взяти улюбленця з притулку чи у волонтерів.

З початку повномасштабної війни проблема безпритульних тварин стала ще гострішою. Адже деякі недобросовісні власники, тікаючи від вибухів, залишають тварин напризволяще. Але й тим тваринкам, які народилися на вулиці, тяжко виживати без людей.

Якщо ви візьмете тваринку з притулку, то не лише врятуєте її, а й самі станете щасливішими. Перевірено особисто!

Але перед тим, як прийняти остаточне рішення з приводу “усиновлення” котика чи собачки - добре подумайте, адже це величезна відповідальність. Окрім кормів та наповнювачів для туалету (якщо мова про котів), треба пам'ятати про щорічні профілактичні огляди улюбленця, а також враховувати, що він може захворіти, що потребуватиме фінансів на лікування.

Та якщо ви налаштовані рішуче і впевнені, що з вами життя тваринки буде щасливим - ми підготували добірку перевірених притулків для тварин та волонтерів, які шукають саме вас для своїх вихованців.

Притулок для тварин "Виставковий Центр"

У 16 павільйоні на ВДНГ в березні минулого року почав працювати тимчасовий притулок для котів та собак. Над його створенням спільно працювали волонтерські організації, КМДА та Київська міська лікарня ветеринарної допомоги. Там перебувають коти та собаки, які втратили або загубили своїх господарів через війну, або ж їм просто не пощастило. Також притулок дає можливість вигуляти песика. 

Врятуй пухнастика

Врятуй пухнастика

Котоманія

Фейсбук-спільнота волонтерів, які рятують котів, та шукають їм нових господарів. Доречі, два роки тому саме там я зустріла свого котика. Також спільноті постійно потрібна фінансова допомога, адже годування та особливо лікування хвостиків “задоволення” не з дешевих. Допомогти можна за посиланням.

Котоманія

“В добрі руки”

Громадська організація “В Добрі Руки” – це група однодумців, які займаються захистом і допомогою безхатніх тварин, а також тварин, які постраждали від рук людини, загубилися або потрапили у біду. Ви можете не тільки взяти з притулку улюбленця, а й допомогти товарами, матеріалами, продуктами для тварин, будь-якими речами для догляду та лікування тварин.

В добрі руки

Сіріус

Притулок для тварин-безхатьків “Сіріус” був створений у 2000 році і знаходиться у с. Федорівка, за адресою: вул. Миру, 2. Він є найбільшим в Україні. За час існування “Сіріусу” більше 5000 тваринок знайшли люблячих господарів. Наразі там шукають домівку понад 3000 хвостиків. Можливо, один з них чекає саме на вас?

Сіріус

Kitty tinder

У київському ТРЦ Dream Yellow (раніше Dream Town) запустили новий проєкт - Kitty tinder, завдяки якому містяни можуть познайомитися та забрати додому котиків, яких залишили господарі через війну. 

Kitty tinder

Kitty tinder

Зустрітися з пухнастиками можна щосуботи та щонеділі з 11:00 до 20:00. Котики чекатимуть на нових найкращих друзів в атріумі «Греція». Кияни, які не мають можливості забрати пухнастика додому, можуть погратися з ним на місці, подарувати трохи уваги та тепла.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #притулки для тварин
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...