• Головна
  • Продавав неіснуючі автозапчастини: київські правоохоронці затримали інтернет-шахрая, – ФОТО, ВІДЕО
10:49, 22 вересня 2023 р.

Продавав неіснуючі автозапчастини: київські правоохоронці затримали інтернет-шахрая, – ФОТО, ВІДЕО

Продавав неіснуючі автозапчастини: київські правоохоронці затримали інтернет-шахрая, – ФОТО, ВІДЕО

Мешканець Київської області налагодив реалізацію автодеталей та комплектуючих до автомобілів через інтернет. Коли клієнти перераховували аванс, продавець переставав виходити на зв’язок.

Деталі розповіли у пресслужбі Поліції Києва.

Столичні правоохоронці викрили шахрая, який продавав неіснуючі автозапчастини, Поліція Києва

Столичні правоохоронці викрили шахрая, який продавав неіснуючі автозапчастини, Поліція Києва

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Скоріше долучайтесь та читайте, щоб бути вкупі всіх подій Києва, Київщини та України.

Столичні правоохоронці викрили шахрая, який продавав неіснуючі автозапчастини

Столичні правоохоронці викрили у шахрайстві 35-річного уродженця Луганщини, який під приводом продажу автозапчастин ошукав громадян по всій Україні.

Встановили, що зловмисник моніторив на трьох сайтах у мережі інтернет запити громадян про зацікавленість ними купівлі деталей для автомобілів та відписував в особисті повідомлення з пропозицією щодо вигідної ціни. За відправлення товару він вимагав у покупців аванс на банківську картку, однак після надходження коштів, чоловік не виходив на зв’язок, а замовлення покупці так і не отримували, – зазначили правоохоронці.

Наразі правоохороні встановили причетність чоловіка до скоєння десяти епізодів шахрайств на території України. Втім у слідчих є інформація, що потерпілих від рух шахрая може бути щонайменше 50 осіб, а загальна сума збитків може складати близько 300 тисяч гривень.

Поліцейські затримали фігуранта у порядку ст. 208 КПКУ. Під час проведення обшуку за місцем його мешкання у Київській області, правоохоронці вилучили банківські картки, ноутбук та мобільний телефон, які мають пряме відношення до скоєння злочину.

Суд вже обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, ми писали раніше про те, що у Києві оголосили підозру чоловіку, який ошукав громадян на 5 тисяч гривень. Він зламав акаунт дівчини в соцмережі та збирав гроші на «лікування» її сина.

Також повідомляли, що у Києві засудили 22-річного чоловіка, який ошукав дівчину, обіцяючи евакуацію її матері з Маріуполя.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #кримінал #шахрай #автозапчастини #ошукав громадян
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...