• Головна
  • Анатолій Анатоліч та Владислав Савченко знімають кінореаліті у Кремнієвій долині в США
Новини компаній
17:00, 21 вересня 2023 р.

Анатолій Анатоліч та Владислав Савченко знімають кінореаліті у Кремнієвій долині в США

Новини компаній

Автор медіаканалу «Зе Інтерв’юер» Анатолій Анатоліч та продюсер фільму «Перший код» Владислав Савченко вирушили разом до США на спільні зйомки кінореаліті про світ українського ІТ.

Сьогодні Анатолій Анатоліч розповів у своєму блозі, що зараз він та ІТвець Владислав Савченко знаходяться в Сан-Франциско, де знімають спільне кінореаліті про їхню подорож, ціль якої – показати стрічку-візитівку українського ІТ «Перший код» у столиці кіноіндустрії Лос-Анджелесі.

«Я виїхав за кордон на зйомку важливого документального кіно про діаспору, що нині допомагає країні. Перебуваю тут із цілями, які є важливими для отримання позитивного результату в боротьбі з агресором. Ми знімаємо кінореаліті про українців, які змінили світ IT», – розповів Анатолій Анатоліч.

За сюжетом кінореаліті, на своєму шляху з Сан-Франциско до Лос-Анджелеса Анатоліч та Савченко зустрічають представників української діаспори в США, які активно допомагають Україні. Дорогою заїжджають до Кремнієвої долини, де беруть інтерв'ю в українців, які зробили колосальний внесок у світову індустрію ІТ і зараз займають топові посади в Google, PayPal, Facebook, META, Snapchat, Microsoft, WhatsApp та ін.

«Зізнаюся, що сьогодні я взяв на себе місію – просувати Україну та підприємців на світовій арені та всередині нашої країни через кіно, стримінгові платформи, YouTube, ТБ та шоу. І зроблю все заради цієї мети», – коментує Владислав Савченко.

Кінореаліті покажуть у жовтні, перед початком всеукраїнського прокату фільму «Перший код», як преамбулу до стрічки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...