• Головна
  • На Київщині авто у лісі наїхало на міну: водій загинув, – ФОТО
16:12, 20 вересня 2023 р.

На Київщині авто у лісі наїхало на міну: водій загинув, – ФОТО

На Київщині авто у лісі наїхало на міну: водій загинув, – ФОТО

У Вишгородському районі Київської області сьогодні, 20 вересня, у лісі між селами Олива та Осовець автомобіль ВАЗ 2101 наїхав на міну. Внаслідок вибуху загинув 29-літній водій легковика, а натомість у лісі виникла пожежа.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби ГУ ДСНС в Київській області.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Не забувайте підписуватись та читайте новини Києва, Київщини та України.

Згідно з повідомленням, 20 вересня о 08:13 до оперативно-диспетчерської служби Вишгородського району надійшло повідомлення про загоряння лісу внаслідок вибуху між селами Олива та Осовець Іванківської територіальної громади, – розповіли ДСНСники.

Бійці ДСНС зʼясували на місці, що пожежа виникла внаслідок підриву на міні легкового автомобіля ВАЗ 2101. Внаслідок вибуху загинув водій – чоловік 1994 року народження. Також виникло загорання, яке оперативно ліквідували рятувальники.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій вкотре закликала громадян утримуватися від відвідування лісів та лісосмуг під час військового стану.

Як ми писали раніше, 5 травня на Київщині тракторист підірвався на протитанковій міні.

Також розповідали, що у Липівці Київської області мешканці виявили протитанкову ворожу міну. Вона лежала прямо на узбіччі центральної вулиці населеного пункту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київщини #новини #всі новини #міна #автомобіль #ліс #вибух #ДСНС
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...