• Головна
  • Благодійний Spartan KYIV - забіг з перешкодами, що увійде в історію
Новини компаній
17:00, 18 вересня 2023 р.

Благодійний Spartan KYIV - забіг з перешкодами, що увійде в історію

Новини компаній
Благодійний Spartan KYIV - забіг з перешкодами, що увійде в історію, фото-1

Вже зовсім скоро відбудеться історична подія - адже 7 жовтня в музеї народної архитектури та побуту України вийдуть на старт близько 1000 учасників благодійних змагань під назвою Spartan KYIV.

Що таке Spartan Race?

Це - СВІТОВИЙ ЛІДЕР В ЗАБІГАХ З ПЕРЕШКОДАМИ НА ДИСТАНЦІЇ РІЗНОЇ ДОВЖИНИ ТА СКЛАДНОСТІ, в якому кожного року бере участь близько 1,000,000 людей по всьому світу! До 2020 року бренд Spartan не був представлений в Україні, але зараз кожен бажаючий, незалежно від віку та можливостей, може випробувати себе на дистанції.

Spartan race – це забіги з перешкодами від 5 км до марафонської дистанції, вперше організовані у США у 2007 році. Досить швидко такі старти здобули популярності серед професійних спортсменів та аматорів не тільки в Америці, а й в Канаді, Австралії та країнах Європи.

Благодійний Spartan KYIV - забіг з перешкодами, що увійде в історію, фото-2

Зараз, в умовах військового часу, події Spartan Ukraine повністю благодійні. Всі зібрані кошти йдуть на допомогу військовим, та на реабілітацію та протезування поранених.

В 2022 році команда Spartan Ukraine провела один благодійний забіг та на ньому зібрали понад 1 млн грн на допомогу полку АЗОВ.

Благодійний Spartan KYIV - забіг з перешкодами, що увійде в історію, фото-3

Зараз кожен з нас має чудову нагоду не просто прийняти участь в улюблених змаганнях, а ще й долучитись до допомоги, яка вкрай необхідна нашим воїнам. Саме вони, зараз, роблять можливе й неможливе, щоб в нас з вами було майбутнє.

Благодійний Spartan KYIV - забіг з перешкодами, що увійде в історію, фото-4

Кожен зможе знайти свій власний шлях до перемоги. Незалежно від того, чи ви новачок чи досвідчений учасник, це непередбачувана подорож, яка випробує вашу фізичну та психологічну міць.Приготуйтеся до зустрічі зі своїми межами!

До участі допускаються особи віком від 15 років.

Перегорнемо разом цю сторінку історії та покажемо світу, що українці сильні та непереможні! 

Благодійний Spartan KYIV - забіг з перешкодами, що увійде в історію, фото-5

Захоплюючою частиною заходу буде PARA RACE - забіг для спортсменів з порушеннями опорно-рухового аппарату та ампутаціями.

Spartan Race - це арена, де спортсмени мають можливість подолати не тільки фізичні, а й власні бар'єри. Кожен крок, кожна перешкода, кожен кілометр – це підтвердження того, що ніщо не може зупинити нас, коли ми маємо сильну мотивацію та непохитну волю.Участь спортсменів з інвалідністю у заході – свідчення сили духу та незламної волі! А також доказ того, що межі можливого лише у наших головах.

Благодійний Spartan KYIV - забіг з перешкодами, що увійде в історію, фото-6

Зустрінемося на стартовій лінії, щоб разом підкорити перешкоди та допомогти нашим захисникам!

Що чекає на нас:

- SPRINT (5км та 20 перешкод) з категоріями elite, age group та open.- CHARITY SPRINT (5км та 20 перешкод) без таймінгу.- PARA RACE (2-3км та 10-15 перешкод) - забіг для спортсменів з порушеннями опорно-рухового аппарату та ампутаціями А ще чекають на нас незабутні моменти, море адреналіну та надзвичайні спортивні досягнення.

Благодійний Spartan KYIV - забіг з перешкодами, що увійде в історію, фото-7

Ми разом здатні на все, адже кожен Spartanець знає, що має силу змінити світ навколо. Запрошуйте друзів, колег, рідних - об'єднуйтесь навколо спільної мети! Біжіть, и кожен ваш крок наблизить нас до такої омріяної Перемоги України!

Благодійний Spartan KYIV - забіг з перешкодами, що увійде в історію, фото-8

Зареєструватися: https://linktr.ee/spartan.ua

З детальною інформацією можна ознайомитись в Instagram Spartan Ukraine: https://www.instagram.com/spartanraceua/

Та на сторінці події у Facebook: https://www.facebook.com/events/189629167433622

Together we will win!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...