• Головна
  • Премія MUZVAR AWARDS-2023 закінчила голосування експертів та анонсувала рекордний машап від молодих зірок
Новини компаній
17:00, 15 вересня 2023 р.

Премія MUZVAR AWARDS-2023 закінчила голосування експертів та анонсувала рекордний машап від молодих зірок

Новини компаній
Премія MUZVAR AWARDS-2023 закінчила голосування експертів та анонсувала рекордний машап від молодих зірок, фото-1

Вже 26 вересня у “Жовтневому Палаці” за підтримки Департаменту культури Київської міської державної адміністрації відбудеться концерт-нагородження незалежної музичної премії MUZVAR AWARDS-2023. Організатори обіцяють незабутній вечір в атмосфері якісної нової української музики.

Квитки на MUZVAR AWARDS вже доступні у продажі.

До зіркового лайн-апу доєдналися неймовірні NAZVA та KRUTЬ, які вперше наживо презентують спільний трек “На дно”. Також до MUZVAR AWARDS приєднається й молода співачка SWOIIА, раніше відома широкому загалу як Ассоль. Вона презентує спільний трек з таємничою хедлайнеркою премії. “Родзинкою” вечора стане виступ ESPHYR - співачки та авторки пісень, яка є членкинею Американської спілки композиторів та авторів пісень.

Справжнім сюрпризом для глядачів стане великий машап (попурі) від молодих українських артистів. Разом на сцені “Жовтневому Палацу” виступатимуть Molodi, Zelenooka, Spiv Brativ, SKYLERR, ENLEO та інші номінанти й друзі премії. Подібних номерів у історії українського шоубізнесу ще не було.

Нагадаємо, що свої сольні номери глядачам подарують Jamala, POSITIFF, Schmalgauzen, гурт “СКАЙ”, Анна Трінчер, Alyosha і Vlad Darwin, KAZKA, Tember Blanche та PROBASS ∆ HARDI.

Ведучими MUZVAR AWARDS стануть Тімур Мірошниченко та Оля Цибульська. Своєю чергою, діджитал-ведучими стануть Володимир Бірюков та Маша Данілова, а ведучим бекстейджу - Jack Bilozerov. Зірковий хідник пройде на чолі з ведучими програми “Гучна прем'єра” на телеканалі “МУЗВАР” - співачкою LADA та відомим блогером «Галицька Діва» Андрієм Черепущаком.

Важливо повідомити, що незалежна музична премія MUZVAR AWARDS вже завершила збір голосів експертної ради премії. За підрахунком голосів спостерігає Crowe Erfolg Ukraine. Запрошення проголосувати отримали 75 представників креативної індустрії країни.

Окрім того, цьогорічним номінантам також було запропоновано стати експертами. Вони обирали переможців у всіх категоріях, крім тих, де представлені особисто. Всі експерти премії отримали особисті запрошення на церемонію нагородження, що відбудеться 26 вересня в Жовтневому палаці, а деякі вийдуть особисто на сцену для вручення нагород переможцям.

Генеральний спонсор премії - ТМ COSMOLOT

Інформаційний партнер премії - Авторадіо

Спеціальний партнер: ТРЦ Gulliver

Партнери події: телеканал Київ, VIVA, Marie Claire, KP.UA, KANVA, DJFM, ts.prod., R&A agency

Премія MUZVAR AWARDS-2023 закінчила голосування експертів та анонсувала рекордний машап від молодих зірок, фото-14
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...