• Головна
  • Благодійний Фонд Сергія Цюпка: рука допомоги тим, хто цього потребує.
Новини компаній
13:00, 13 вересня 2023 р.

Благодійний Фонд Сергія Цюпка: рука допомоги тим, хто цього потребує.

Новини компаній

Спільнота Вишгорода отримала жест підтримки та солідарності від Благодійного Фонду Сергія Цюпка. У цей непростий воєнний час, коли багато сімей втратили свої домівки та рідних, фонд завітав до міста і роздав понад 150 наборів допомоги.

Благодійний Фонд Сергія Цюпка: рука допомоги тим, хто цього потребує., фото-1

Головною метою цього візиту було надати підтримку мешканцям розбомбленого будинку та іншим потребуючим сім'ям. Засновник фонду, Сергій Цюпко, виразив свою думку про цю акцію: "Ми розуміємо, що війна – це важкий час для всіх, і в першу чергу для тих, хто постраждав від неї фізично. Ми хочемо підтримати цих людей, надати їм хоча б частину того, що їм потрібно для життя".

Благодійний Фонд Сергія Цюпка: рука допомоги тим, хто цього потребує., фото-2

На жаль, війна в Україні призвела до внутрішнього переміщення багатьох осіб, розривів у сім'ях і втрати близьких. Фонд не залишив без уваги і ці сім’ї. Сергій Цюпко наголосив, що "Наша місія - підтримувати всіх, хто потребує допомоги, незалежно від їхньої статі, віку або сімейного стану."

Благодійний Фонд Сергія Цюпка: рука допомоги тим, хто цього потребує., фото-3

Під час візиту мешканці Вишгорода також висловили подяку фонду за його підтримку та доброту. Одна із отримувачів допомоги, Олена Степанчук, розповіла: "Ця допомога для нас дуже важлива. Їсти треба завжди, і все, що є в наборі найближчим часом стане в нагоді на кухні. Ми щиро вдячні за те, що ви робите."

Ця благодійна акція є лише однією з багатьох, які проводить Благодійний Фонд Сергія Цюпка. З моменту свого створення в липні 2022 році фонд надав допомогу тисячам людей, які постраждали від російської агресії. Кожна допомога, невелика або велика, є кроком до покращення життя людей та сприяє укріпленню єдності в умовах важливих випробувань.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...