• Головна
  • Програма «Все і відразу» - безкоштовне комплексне обслуговування пацієнтів з ВІЛ
Новини компаній
11:00, 11 вересня 2023 р.

Програма «Все і відразу» - безкоштовне комплексне обслуговування пацієнтів з ВІЛ

Новини компаній

Сьогодні, питання збереження здоров’я для українців є дуже важливою та не простою задачею. Особливо це стосується людей з хронічними захворюваннями. Такими як ВІЛ чи туберкульоз.

Не зважаючи на військовий стан, в Україні немає дефіциту ліків для людей з ВІЛ, проте з численними переміщеннями і в середині країни, і за її межі, пацієнти втрачають контакти довірених осіб та лікарів, які готові обслуговувати хворих на ВІЛ в атмосфері толерантності та довіри.

Програма «Все і відразу» - безкоштовне комплексне обслуговування пацієнтів з ВІЛ, фото-1

Саме тому, Медичні Центри «100% життя» (Київ, Чернігів, Полтава і Рівне) запропонували для усіх пацієнтів з ВІЛ особливу стратегію – «ВСЕ І ВІДРАЗУ»!

Ця програма передбачає надання БЕЗКОШТОВНОГО комплексного обслуговування пацієнтам з ВІЛ:

  • Сімейний лікар, терапевт, педіатр - при заключенні декларації надання послуг безкоштовно згідно зі специфікацією по договору з НСЗУ (консультації, аналізи, вимірювання артеріального тиску, електрокардіограма тощо)
  • Кабінет Довіри – надання послуг безкоштовно згідно зі специфікацією по договіру з НСЗУ, (консультація лікаря інфекціоніста, обстеження, тестування на ВІЛ, профілактика, видача препаратів АРТ)
  • Медичний супровід (оцінка потреби у соціальному супроводі та психологічній підтримці, скерування до відповідних установ та надання особистісно-орієнтованої допомоги)

А ще, за направленням сімейного лікаря, або лікаря інфекціоніста пацієнти можуть пройти безкоштовно УЗД діагностику та отримати консультації вузьких фахівців*

Це унікальний пакет медичних послуг дозволить пацієнту з ВІЛ отримати всі необхідні обстеження та лікування в рамках одного закладу Європейського рівня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...