• Головна
  • Мільярди гривень: стало відомо, скільки кияни заборгували за опалення
09:52, 8 вересня 2023 р.

Мільярди гривень: стало відомо, скільки кияни заборгували за опалення

Мільярди гривень: стало відомо, скільки кияни заборгували за опалення

У «Київтеплоенерго» розповіли, що підтримувати роботу енергокомплексу столиці в умовах воєнного стану вдається завдяки киянам, які продовжують оплачувати рахунки за комунальні послуги. Більшість киян справно сплачують отримані платіжки за воду. Попри це, заборгованість за водопостачання, водовідведення та гарячу воду продовжує зростати.

Про це заявив під час брифінгу заявив директор структурного підрозділу «Енергозбут» комунального підприємства «Київтеплоенерго» Костянтин Лопатін.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua» – джерело важливих, актуальних та перевірених новин.

Лопатін заявив, що завдяки киянам, які вчасно оплачують комунальні послуги, комунальникам вдається забезпечувати підтримку роботи енергокомплексу в умовах воєнного стану. Разом з тим загальний борг зріс на 830 мільйонів гривень у порівнянні з вереснем минулого року.

Наразі сума боргу становить майже 6 мільярдів гривень.

Нагадаємо, ми писали про те, що цього року з міського бюджету Києва спрямували понад 1 мільярд гривень на ремонти обладнання теплоджерел, що були пошкоджені внаслідок ворожих обстрілів.

Також розповідали раніше про корисні поради для містян, щодо того, як заощаджувати в Києві, зокрема й, на комунальних платежах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #комуналка #опалення #борги
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...