• Головна
  • Подорожуйте з Києва за допомогою автобусних перевезень
Новини компаній
17:00, 6 вересня 2023 р.

Подорожуйте з Києва за допомогою автобусних перевезень

Новини компаній

Плануючи подорож на дальні відстані, до питання транспортного засобу потрібно ставитися з особливою обережністю. Вдало обраний метод допоможе не лише прискорити подорож, але і створить затишну та безпечну атмосферу.

Останнім часом українці все частіше почали обирати автобусні перевезення: чому саме це відбувається та чим це зумовлено?

Подорожуйте з Києва за допомогою автобусних перевезень, фото-1

Особливості автобусних перевезень

Сьогодні виїхати з України можливо лише трьома способами: на легковій автівці, потягом або автобусом. Одним із зручних та поширених способів є автобусні перевезення, особливо якщо є потреба виїхати за кордон.

Автобусні рейси є гарною альтернативою потягам завдяки можливості насолоджуватися більш захоплюючими краєвидами, які розкриваються за вікном. Це також спосіб відкривати для себе нові міста та країни, подорожуючи між ними, і не обмежуватися лише пунктом призначення. Наприклад, регулярний маршрут автобуса з Києва до Туреччини дарує можливість краєвиди Румунії та Болгарії, дотикаючись культурних і географічних перлин.

Компанія Ready2way – це надійний український перевізник, якій відповідально ставиться до своєї роботи та протягом воєнного часу працює без перебоїв. Купити квиток у перевізника можливо не тільки до Туреччини: також з багатьох міст України автобуси відправляються до Румунії, Болгарії та роблять це щоденно. Чому саме пасажири так полюбляють обирати цей вид перевезень?

  • Легкість у бронюванні квитка та можливість скасувати своє замовлення в тому випадку, якщо різко змінилися плани. Клієнти можуть не вносити передоплату: в будь-якому випадку бронювання буде підтверджено та гарантувати здійснення подорожі з оплатою за квиток біля самого автобусу. Достатньо лише звернутися до менеджера компанії Ready2way.
  • Протягом усієї поїздки у пасажирів рейсів Ready2way є можливість заряджати свої пристрої через розетки, які встановлені під кожним сидінням. Не треба далеко пересуватися, турбуватися про те, що телефон, ноутбук або планшет ось-ось розрядиться. Замість того – завжди перебуваючи на зв’язку, спілкуватися з близькими, виконувати свою роботу та все інше, що можна брати з собою в салон.
  • Зручний сервіс, що значно полегшує подорожі, час від часу пропонуватиме каву, чай, воду та іншу їжу або напої. На першому поверсі автобуса розташована невелика кухня, де можна розігріти контейнери з їжею.
  • Змога безлімітно користуватися Wi-Fi та переглядати популярні фільми, слухати музику через встановлений планшет на спинці сидіння сусіда попереду. Перебуваючи в дорозі протягом 23-35 годин в залежності від місця призначення, важливо зайняти себе цікавими справами, щоб легко перенести довготривалу подорож. В планшеті знайдеться багато розваг, що зможуть заповнити час та надати змогу пасажирам рейсу розслабитися та забути про незручності.

Згідно думок більшості пасажирів, відмічається, що вони відчувають себе значно розслабленіше, подорожуючи саме автобусом. Поїздка переноситься дуже легко, адже водії зупиняються кожні 4 години на заправці для того, щоб трохи відпочити, розім’ятися, а також придбати щось особливо смачне. Кондиціонери, які встановлені над кожним сидінням, позбавлять від спекоти протягом подорожі, а зручні крісла, нахил яких регулюється згідно з кутом до 45 градусів, допоможе змінювати положення спини та ніг для зручності.

Автобусні перевезення є надійним та безпечним засобом добратися куди потрібно, навіть на значні відстані. Тому не відкладайте вашу мрію про захоплюючу подорож в нові міста та країни!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...