• Головна
  • Прем'єри та яскраві номери від JAMALA, POSITIFF, Alyosha з Vlad Darvid, NAZVA, KRUTЬ та Анни Трінчер: премія MUZVAR AWARDS-2023 оголосила про розширення лайнапу заходу
Новини компаній
15:00, 6 вересня 2023 р.

Прем'єри та яскраві номери від JAMALA, POSITIFF, Alyosha з Vlad Darvid, NAZVA, KRUTЬ та Анни Трінчер: премія MUZVAR AWARDS-2023 оголосила про розширення лайнапу заходу

Новини компаній

Вже 26 вересня о 16:00 у київському МЦКМ «Жовтневий палац» відбудеться музична премія для молодих виконавців MUZVAR AWARDS від однойменного порталу «МУЗВАР». Організатори оголошують розширення лайнапу заходу.

Квитки на MUZVAR AWARDS вже доступні у продажі.

На сцену разом із новими іменами індустрії вийдуть легендарні виконавці. Свої ексклюзивні виступи глядачам подарують номінанти премії: Jamala, POSITIFF, Schmalgauzen, гурт “СКАЙ”, NAZVA, а також запрошені гості - Анна Трінчер, Alyosha і Vlad Darvin, KAZKA, Tember Blanche, KRUTЬ, PROBASS ∆ HARDI та інші.

Із цікавого - для MUZVAR AWARDS разом із оркестром JAMALA презентує ексклюзивний виступ з композиціями легендарного альбому QIRIM. Своєю чергою, на глядачів очікує багато прем'єр. Анна Трінчер презентує новий дует з популярним українським співаком, Alyosha і Vlad Darvin підготують унікальний номер з поєднанням декількох музичних жанрів, а гурт KAZKA вперше на великій сцені виконає трек “Солодкі”.

Прем'єри та яскраві номери від JAMALA, POSITIFF, Alyosha з Vlad Darvid, NAZVA, KRUTЬ та Анни Трінчер: премія MUZVAR AWARDS-2023 оголосила ..., фото-1

І це ще не всі сюрпризи! На всіх гостей премії очікує одразу декілька виступів спеціально запрошених артистів, імена яких поки не розголошуються. Це будуть яскраві шоу та потужні номери, що наповнять глядачів неймовірними емоціями.

Ведучими церемонії стали харизматичні та яскраві Тімур Мірошниченко та Оля Цибульська. Окремо організатори премії оголосять ведучих діджитал частини церемонії, зіркового хідника та бекстейджу.

Окрім того, номінанти та друзі порталу “Музвар” у межах премії MUZVAR AWARDS-2023 разом з ДонорUA запускають велику соціальну ініціативу “Музика та перемога в нашій крові!”. Ініціатива покликана не лише допомогти зібрати більше донорської крові для передової, а й популяризувати культуру донорства в Україні через молоді імена музичної індустрії. Системне та свідоме донорство — наш вклад у перемогу!

Для ініціативи розроблено спеціальну програму лояльності. Кожен, хто здасть кров у період з 30 серпня по 26 вересня включно, матиме можливість отримати спеціальну знижку 10% на будь-який квиток премії MUZVAR AWARDS-2023, що відбудеться 26 вересні в Жовтневому палаці, та отримає доступ до пресзони з можливістю особисто поспілкуватись з артистами. Ваша персональна знижка доступна в кабінеті донора на платформі ДонорUA. Тож реєструйтеся, фіксуйте донацію в системі та забирайте свої бонуси. Окрім цього, донорам будуть доступні подарунки від інших партнерів ДонорUA.

Нагадаємо, що переможці усіх 14 номінацій премії MUZVAR AWARDS традиційно отримають до статуетки пам’ятну брошку у вигляді візуального символу премії – “Феніксу” від всесвітньо відомого митця Володимира Цісарика. Окрім того, зі спеціального фонду на розвиток української музики переможці номінацій New View | “Найкращі нові імена естради”, New Breath | “Найкращі нові імена поп-музики”, New Wave | “Найкращі нові імена рок-музики”, New Connect | “Найкращі нові імена альтернативи” отримають по 100 000 гривень. Фонд на реалізацію виключно творчих ініціатив (запис пісень, зйомки відеокліпів тощо) створено за підтримки Генерального спонсора премії MUZVAR AWARDS – ТМ COSMOLOT.

Загальна інформація про лайнап:

Jamala - володарка нагороди Атлантичної ради США за “Визначне лідерство артиста” 2022 року та переможниця “Євробачення-2016”. Номінантка категорії Public Service | Музичний діджитал-спадок.

POSITIFF — український поп-співак, музичний продюсер, актор. Один із головних трендсетерів сучасного шоу-бізнесу. Своїм треком “Спалахи” виконавець зробив новий крок у творчості, що дало йому можливість потрапити до номінації Soundproducer | Найкращий саунд разом з Романом Катруком за вибором читачів “МУЗВАР”.

Schmalgauzen - гурт, який створює арт-рок з елементами театралізації. Цей бенд відрізняється гральними та потужними живими виступами. Їхні гротескні відео з ТікТок викликали суспільний резонанс та привернули увагу до творчості гурту. Номінанти категорії New Connect | Найкращі нові імена альтернативи. Також завдяки активності читачів “МУЗВАР” гурт потрапив до ТОП-10 номінації FanPlace | Найактивніший фан-клуб.

“СКАЙ” — легендарний український рок-гурт, номінанти категорії Make some noise | Найрезонансніші події загальнонаціонального рівня (на території України). За 22 роки існування завойовував серця мільйонів прихильників та всеукраїнське визнання. Свого часу гурт розпочинав з участі у фестивалях “Червона Рута”, “Перлини сезону”, “Таврійські ігри”, а зараз збирає найбільше зали Українські. Для глядачів MUZVAR AWARDS “СКАЙ” готує ексклюзивний виступ.

NAZVA - український музичний гурт, створений у Львові 2019 року. Номінанти категорії New Connect | Найкращі нові імена альтернативи. Себе називають як «галицько-донбаський» гурт, стиль ідентифікують як «альтернативний етноарт хаос»; музику грають на контрабасі, альті, клавішах та флор-томі.

Анна Трінчер - молода талановита співачка, акторка та блогерка-мільйонниця. Її пісні миттєво стають хітами у TikTok та набирають мільйони переглядів.

Alyosha і Vlad Darvin - зворушливий дует, який створив одну з найромантичніших пісень 2010-их років возз'єднується задля ексклюзивного виступу для глядачів MUZVAR AWARDS та подарує оновлений mashup своїх спільних робіт.

KAZKA - український музичний гурт, який виконує попмузику з елементами електрофолку. За шість років існування KAZKA заявила про себе на весь світ та встановила абсолютний рекорд в українському YouTube-сегменті своїм відеокліпом “Плакала”. Наразі це один з найуспішніших колективів України, який продовжує створювати якісну українську музику.

Tember Blanche — український музичний інді-поп гурт. Їхній трек «Вечорниці» отримав популярність у TikTok у 2021 році. Учасники гурту Владислав Лагода та Олександра Ганапольська пройшли шлях від виступів на Контрактовій площі до повного солд-ауту концерту в у Києві за декілька днів.

PROBASS  HARDI — це інноваційний музичний продукт українських саундпродюсерів. Візитівкою гурту у світі став трек «Доброго вечора, ми з України». Після повномасштабного вторгнення трек став символом незламності України. Наразі він зібрав 15 мільйонів переглядів та надихнув майже 800 тисяч людей на створення відео в ТікТок.

KRUTЬ - українська співачка, поетеса, композиторка і бандуристка. Двічі фіналістка Національного відбору на Євробачення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...