• Головна
  • У Києві «мінували» ТРЦ, усі вокзали та низку лікарень
10:01, 5 вересня 2023 р.

У Києві «мінували» ТРЦ, усі вокзали та низку лікарень

У Києві «мінували» ТРЦ, усі вокзали та низку лікарень

У Києві триває серія неправдивих «мінувань» об'єктів цивільної інфраструктури. Так, у ніч проти вівторка, 5 вересня, надійшло повідомлення про мінування всіх вокзалів столиці та низки лікарень.

Про це повідомили в Київській міській військовій адміністрації.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua», щоб бути в курсі всіх подій Києва, столичного регіону та України.

Також зазначається, що інформація про нібито мінування всіх торговельно-розважальних центрів Києва, яка надійшла вдень 4 вересня, не підтвердилася.

Як і очікувалося, інформація про замінування всіх торгово-розважальних центрів Києва виявилася хибним викликом. Крім того, вночі поліція отримала повідомлення про замінування всіх вокзалів Києва та деяких медичних закладів. Після ретельної перевірки ця інформація також не підтвердилася – знову помилкові виклики, – зазначили в адміністрації.

У військовій адміністрації попросили жителів Києва зберігати спокій.

Нагадаємо, ми писали про те, що у День знань, 1 вересня, у Києві правоохоронці отримали повідомлення про замінування усіх середніх шкіл розташованих у столиці. Спеціалісти вже працюють.

Також повідомляли раніше, що 4 вересня правоохоронці Києва перевіряють інформацію про замінування усіх шкіл та коледжів міста. Спеціалісти вже працюють.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #мінування #правоохоронці #повідомлення #КМВА
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...