• Головна
  • KAZKA та гурт СКАЙ - перші хедлайнери музичної премії MUZVAR AWARDS-2023
Новини компаній
09:00, 5 вересня 2023 р.

KAZKA та гурт СКАЙ - перші хедлайнери музичної премії MUZVAR AWARDS-2023

Новини компаній

Музична премія для молодих виконавців MUZVAR AWARDS від однойменного порталу «МУЗВАР» оголосила перший хедлайнерів заходу. Ними стали легендарні українські гурти - KAZKA та СКАЙ.

На концерті-церемонії, який відбудеться вже 26 вересня о 16:00 у київському МЦКМ «Жовтневий палац», зірки презентують спеціальні номери. Квитки на MUZVAR AWARDS вже доступні у продажу.

KAZKA та гурт СКАЙ - перші хедлайнери музичної премії MUZVAR AWARDS-2023, фото-1

KAZKA - український музичний гурт, який виконує поп-музику з елементами електро-фолку. За шість років існування KAZKA заявила про себе на весь світ та встановила абсолютний рекорд в українському YouTube-сегменті своїм відеокліпом “Плакала”. Наразі це один з найуспішніших колективів України, який продовжує створювати якісну українську музику.

“Ми щасливі, що попри повномасштабну війну, в Україні продовжує вирувати життя — одружуються пари, народжуються діти, пишуться пісні та проводяться премії. Ми віримо, що ця ніч — не вічна. Ранок вже грає на золотій трубі. А ми зіграємо вам на музичній премії MUZVAR AWARDS”, - прокоментував гурт KAZKA.

СКАЙ — легендарний український рок-гурт, номінанти категорії Make some noise | Найрезонансніші події загальнонаціонального рівня (на території України). За 22 роки існування завойовував серця мільйонів прихильників та всеукраїнське визнання. Свого часу гурт розпочинав з участі у фестивалях “Червона Рута”, “Перлини сезону”, “Таврійські ігри”, а зараз збирає найбільше зали Українські. Для глядачів MUZVAR AWARDS “СКАЙ” готує ексклюзивний виступ.

KAZKA та гурт СКАЙ - перші хедлайнери музичної премії MUZVAR AWARDS-2023, фото-2

Нагадаємо, що днями оргкомітетом були оголошені номінанти цьогорічної премії MUZVAR AWARDS. Традиційно у кожній номінації візьмуть участь по п'ять претендентів на перемогу: чотирьох озвучує оргкомітет премії, а п'ятого обирають читачі порталу «МУЗВАР» за допомогою спеціальної форми. Фінальний перелік номінантів буде оголошений згодом.

Нагадаємо, що переможці усіх 14 номінацій премії MUZVAR AWARDS традиційно отримають до статуетки пам'ятну брошку у вигляді візуального символу премії - “Феніксу” від всесвітньо відомого митця Володимира Цісарика. Окрім того, зі спеціального фонду на розвиток української музики переможці номінацій New View | "Найкращі нові імена естради", New Breath | "Найкращі нові імена поп-музики", New Wave | "Найкращі нові імена рок-музики", New Connect | "Найкращі нові імена альтернативи" отримають по 100 000 гривень. Фонд на реалізацію виключно творчих ініціатив (запис пісень, зйомки відеокліпів тощо) створено за підтримки Генерального спонсора премії MUZVAR AWARDS - ТМ COSMOLOT.

Квитки на MUZVAR AWARDS 2023 можна придбати тут.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...