• Головна
  • Кімната, квартира, дача: ТОП-7 бюджетних варіантів житла для оренди в Києві
18:35, 27 серпня 2023 р.

Кімната, квартира, дача: ТОП-7 бюджетних варіантів житла для оренди в Києві

Кімната, квартира, дача: ТОП-7 бюджетних варіантів житла для оренди в Києві

У Києві багато варіантів житла на будь-який гаманець. За доступною ціною можна довгостроково орендувати кімнату, квартиру, чи, навіть, дачу.

Журналісти 44.ua підготували добірку актуальних пропозицій.

Однокімнатна квартира на Березняках

5 500 грн + комунальні

Здається однокімнатна квартира по вул. Березняківська, на березі озера Тельбін. Тихий район, всі зручності. Квартира з меблями, вільна для заселення. Спальні місця - 2. Є холодильник, пральна машина. Поряд бювет, магазини, поліклініка, школа, вся інфраструктура.

1к квартира на Березняках1к квартира на Березняках1к квартира на Березняках1к квартира на Березняках1к квартира на Березняках

Кімната на Троєщині

6 000 грн.

Здається 1 кімната в двокімнатній квартирі в сучасному будинку на Троєщині. В кімнаті вхід на лоджію. Широке ліжко з ортопедичним матрацом, водонагрівальний бак, кондиціонер на кухні. Cанвузол роздільний. В пішій доступності магазини, ринок, швидкісний трамвай, зупинка транспорту. В другій кімнаті речі сестри власниці квартири, яка чотири рази на тиждень ночуватиме в ній.

ЦІна 6000+ комунальні навпіл

1-кімнатна смарт-квартира на Лівобережній

6000+комунальні

Здається 1-кімнатна квартира за адресою бульвар Я. Гашека, 20. В квартирі є диван, бойлер. Взимку тепло. В пішій доступності метро Дарниця і Лівобережна. Cанвузол  суміжний. Можна з дитиною. Можна с котом або невеличкою собакою

Двокімнатна квартира на Троєщині

5 000 грн.

2-х кімнатна квартира, місце розташування: м. Київ, Деснянський район, вулиця Сержа Лифаря, буд. 11А, перший поверх.

Функціональне планування: дві кімнати, коридор, кухня, санвузол, балкон. Квартира укомплектована: диван, шафа, ліжко, вбудована кухня, холодильник, пральна машинка, посуд. Розвинена інфраструктура біля будинку школа, два дитячих садочки, стадіон, поряд магазин «Фора», «Тц», Тц « Район». До станції метро «Лісова», «Чернігівська», «Дарниця», « Лівобережна», «Почайна» 30-40 хвилин.

Однокімнатна квартира біля м.Харківська, м.Бориспільська

4 500 грн.

Здається однокімнатна квартира. Є сенсорна та газова плита, пральна машина, холодильник, кондиціонер, бойлер, стоянка для авто. 

Однокімнатна квартира на Троєщині

6 000 грн + комунальні послуги

Здається в оренду 1-кімнатна квартира за адресою вул. Закревського 31В загальною площею 35 м2. 18 м2 кімната, велика кухня 8.5 м2. Встановлені склопакети, балкон засклений, санвузол окремий. Є всі необхідні меблі та техніка. У дворі знаходиться школа, дитсадок. Розвинена інфраструктура, поруч ЕКО-маркет, ТРЦ Фестивальний, кінотеатр Флоренція і багато іншого.

Дача

3 000 грн

Здається дача біля м. Славутич. Роздільний санвузол, є вся необхідна техніка: чайник, холодильник, плти, пральна машина, телевізор. Можна з домашньою тваринкою.

ДачаДачаДачаДачаДача

В пішій доступності дитячий садок, аптека, зупинка транспорту, супремаркет, ТРЦ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#оренда #Київ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...