• Головна
  • Кияни прихистили чоловіка, а той їх обікрав та поїхав на відпочинок: деталі
17:23, 26 серпня 2023 р.

Кияни прихистили чоловіка, а той їх обікрав та поїхав на відпочинок: деталі

Кияни прихистили чоловіка, а той їх обікрав та поїхав на відпочинок: деталі

Правоохоронці затримали чоловіка, який викрав у киян 120 тисяч дол США.

Деталі повідомляє поліція Києва.

Столичне подружжя познайомилося із чоловіком, який повідомив, що не має де жити, і попросив у киян прихистку. Чоловік та жінка вирішили допомогти новому знайомому, та дозволили пожити в них. Після чого пара поїхала в справах.

Повернувшись додому на них чекала неприємність. Речі були розкидані. Золоті прикраси і гроші зникли. Варто зазначити, що про чоловіка, з яким вони познайомились, подружжя знало небагато - лише ім'я та номер мобільного телефону.

Поліція з"ясувала, що новим знайомим пари виявився 36-річний полтавчанин з кримінальним минулим. Обікравши родину він поїхав на відпочинок в Одесу. В одному з місцевих готелів його й затримали поліцейські.

Кияни прихистили чоловіка, а той їх обікрав та поїхав на відпочинокКияни прихистили чоловіка, а той їх обікрав та поїхав на відпочинок

За крадіжку в особливо великих розмірах злочинцю загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Досі не підписались на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Скоріше долучайтесь та читайте новини Києва, столичного регіону та України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...