• Головна
  • Українців закликають ділитися мріями про святкування перемоги та наближати її донатами
13:09, 19 серпня 2023 р.

Українців закликають ділитися мріями про святкування перемоги та наближати її донатами

Українців закликають ділитися мріями про святкування перемоги та наближати її донатами

Напередодні 24 серпня кожен може поділитися мрією про те, як святкуватиме День української перемоги, коли він настане. Це можна зробити у рамках кампанії #ВітайДонатом, що заохочує українців робити внески на підтримку ЗСУ та інші збори, які наближають перемогу України.

Своїми планами зі святкування перемоги вже поділилися на сайті мрійники з Києва, Ірпеня, Дніпра, Харкова, Львова, Запоріжжя, Вінниці, Миколаєва та інших міст.

«На День перемоги хочу вилетіти з аеропорту Харкова і приземлитися в українському Сімферополі, щоб поплавати в нашому Чорному морі», ― Галина з Харкова.

«Після перемоги мрію поїхати з родиною на море», ― Даніїл з Миколаєва.

«Мрію зустріти цей день на весіллі подруги в Маріуполі», ― Катерина з Гостомеля.

Для участі у кампанії #ВітайДонатом необхідно зробити прямий внесок у будь-який збір або обміняти на донат накопичені бали у «Скарбничці добра» в мобільному застосунку «Сільпо».

Ініціатива #Вітай Добром

Ініціатива #Вітай Добром

Внесок у рамках кампанії #ВітайДонатом — це найкращий подарунок Україні до її 32-річчя. Адже кожною переказаною гривнею ми наближаємо день нашої перемоги. А помріяти про те, як будемо його відзначати, можна на сайті. З 24 по 27 серпня найщемкіші історії українців прозвучать на Радіо «Сільпо» та будуть розміщені у маркетах мережі, що працюють у 60 містах, — говорить Катерина Огуряєва, директорка з маркетингу мережі супермаркетів «Сільпо».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини #всі новини #перемога #донати #акція #кошти #мрії
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...