• Головна
  • Скоро до школи: час збирати рюкзак! Формула успішної підготовки до навчального року
Новини компаній
11:00, 17 серпня 2023 р.

Скоро до школи: час збирати рюкзак! Формула успішної підготовки до навчального року

Новини компаній
Скоро до школи: час збирати рюкзак! Формула успішної підготовки до навчального року, фото-1

Наближення осені – час налаштовуватися на нові досягнення та готуватися до нового шкільного сезону. Тож головне завдання для батьків у серпні – забезпечення дитини усім необхідним для навчання. Як обрати канцелярію, яка буде мотивувати малюка до навчання? Що покласти в рюкзак та де знайти зручний наплічник? Знайшовши відповідь на ці питання, ви зробите перший крок до відмінного навчання вашої дитини.

Як обрати якісну канцелярію? Що купити в школу?

Скоро до школи: час збирати рюкзак! Формула успішної підготовки до навчального року, фото-2

Канцелярія Kite допомагає дітям опановувати шкільні дисципліни з ентузіазмом, сприяючи розвитку їх творчого потенціалу. Все, що знадобиться протягом навчального року, ви знайдете в асортименті Kite.

Скоро до школи: час збирати рюкзак! Формула успішної підготовки до навчального року, фото-3
  • Різні види письмового приладдя – ручки (кулькові, масляні, гелеві) та графітні олівці (середньої твердості, тобто HB). Знадобиться декілька ручок з синіми чорнилами, комплект різнокольорових, а також – ручки «пиши-стирай», які дозволяють охайно виправляти помарки.
  • Шкільні зошити з різноманітними дизайнами обкладинок, які сподобаються малюкові та зроблять навчання цікавішим. Найбільше знадобиться зошитів у клітинку, адже вони універсальні та підходять для багатьох шкільних дисциплін. Першокласникам необхідні зошити в косу лінію, а старшим школярам – в стандартну лінійку. Для середньої та старшої школи актуальні предметні зошити Kite.
  • Пенал. Для першокласників радимо обирати пенали-книжки з великим органайзером всередині. Для старших школярів – компактні пенали на блискавці.
  • Сумка для взуття. Незамінна річ для фізкультури, танців та інших гуртків.
  • Папка-портфель А4 та А3 – для малюнків та креслень.
  • Матеріали та інструменти для творчості: фарби, олівці, фломастери, пензлики, кольоровий папір, картон, канцелярський клей, пластилін, ножиці та інше.
  • Товари для організації. Підставки та органайзери допоможуть облаштувати робоче місце та підтримувати порядок.
  • Речі для повсякденного комфорту в школі – пляшечка для води, термос та ланчбокс з безпечних матеріалів. А також – власний гаманець, з яким можна ходити до шкільного буфету.

Як вибрати ідеальний шкільний рюкзак: поради для батьків

Скоро до школи: час збирати рюкзак! Формула успішної підготовки до навчального року, фото-4
  • Ортопедичність – першочерговий аспект. Рюкзак повинен мати спеціальну конструкцію з ущільненою спинкою, анатомічними лямками та фіксуючими ременями для комфорту спини. Рюкзаки Kite забезпечують усі ці вимоги та мають сертифікати німецького Інституту Здоров'я та Ергономіки IGR, що є гарантією безпеки та підтримки правильної постави.
  • Зверніть увагу на легкість та місткість вподобаної моделі. Обсяг рюкзака має відповідати потребам та зросту учня. Подбайте про те, щоб рюкзак не був надто важким, а натомість надавав відчуття комфорту та свободи.
  • Міцність і зносостійкість – на першому місці. Висока якість Kite забезпечить тривалий термін служби рюкзака та збереже його функціональність і привабливий вигляд.
  • Естетичний зовнішній вигляд рюкзака та привабливий дизайн стимулюють дитину до навчання та позитивно впливають на настрій.

Заради успіху: допомагайте дітям готуватися до школи

Домашнє завдання для батьків: забезпечити дитині всі засоби для успішного старту. Разом обирайте ортопедичний рюкзак та канцелярію, які стануть натхненням для нових досягнень і розкриття талантів. Відкрийте перед своєю дитиною світ нових можливостей, допоможіть їй з радістю й ентузіазмом крокувати до школи. Відвідайте офіційний сайт виробника Kite, щоб ознайомитися з повним асортиментом продукції та знайти адреси авторизованих магазинів. Разом з Kite ваша дитина буде готова до нових викликів і зможе розкрити свій потенціал на повну потужність.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...