• Головна
  • Поставляв неякісну форму для ЗСУ: у Києві викрили директора швейної фабрики
18:00, 11 серпня 2023 р.

Поставляв неякісну форму для ЗСУ: у Києві викрили директора швейної фабрики

Поставляв неякісну форму для ЗСУ: у Києві викрили директора швейної фабрики

У Києві повідомили про підозру директору швейної фабрики, який поставляв неякісний формений одяг українським захисникам.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

Поставляв неякісну форму для ЗСУ: у Києві викрили директора швейної фабрики

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Скоріше долучайтесь, щоб не пропустити важливі, актуальні та перевірені новини Києва, Київщини та України.

Поставляв неякісну форму для ЗСУ: у Києві викрили директора швейної фабрикиПоставляв неякісну форму для ЗСУ: у Києві викрили директора швейної фабрики

Слідство становило, що у 2022 році швейна фабрика уклала договір з військової частиною на пошиття форми для військових ЗСУ, згідно якої мали відбутися поставки вітровологозахисних та утеплених зимових курток, а також літніх польових костюмів на загальну суму  35 млн грн.

Фірма взяла передоплату у розмірі 5 млн грн, а пізніше і решту суми. Однак за висновками експертів, поставлений військовим одяг був неналежної якості, та не міг використовуватися за призначенням.

Поставляв неякісну форму для ЗСУ: у Києві викрили директора швейної фабрикиПоставляв неякісну форму для ЗСУ: у Києві викрили директора швейної фабрикиПоставляв неякісну форму для ЗСУ: у Києві викрили директора швейної фабрикиПоставляв неякісну форму для ЗСУ: у Києві викрили директора швейної фабрики

Наразі директору швейної компанії обирають запобіжний захід. Також встановлюють інших фігуранти злочину, зокрема, серед військових-посадовців.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #неякісна форма #прокуратура
Високі оцінки користувачів за Корисність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...