• Головна
  • Оренда квартири, кімнати, дачі в Києві: ТОП-8 гарячих пропозицій до 4 тисяч грн
11:30, 9 серпня 2023 р.

Оренда квартири, кімнати, дачі в Києві: ТОП-8 гарячих пропозицій до 4 тисяч грн

Оренда квартири, кімнати, дачі в Києві: ТОП-8 гарячих пропозицій до 4 тисяч грн

Якщо ви шукаєте бюджетні варіанти оренди житла в столиці, то у нас чудові новини. У Києві є достатньо варіантів на будь-який гаманець.

Журналісти 44.ua підготували добірку квартир, кімнат і дач, які можна орендувати до 4000 грн. 

Номер в готелі біля залізничного вокзалу

4 500 грн.

Здається номер в готелі в центрі біля залізнодорожнного вокзалу за адресою вул. Жилянська, 118 ЖК "Елегант". Новий ремонт, санвузол в номері, швидкісний інтернет. Кухні немає.

Однокімнатна квартира на Троєщині

4 000 грн.

Здається однокімнатна квартира на 9-му поверсі в Деснянському районі

Санвузол суміжний. В квартирі є необхідні меблі та техніка: плита, праска, пральна машина. В пішій доступності дитячий садок, школа, бювет, зупинка транспорту, ринок, магазин, відділення пошти, аптека. Можна з домашніми тваринами.

Однокімнатна квартира на ТроєщиніОднокімнатна квартира на ТроєщиніОднокімнатна квартира на ТроєщиніОднокімнатна квартира на ТроєщиніОднокімнатна квартира на Троєщині

Кімната в районі Академмістечка

4 000 грн.

Здається однокімнатна квартира на 5 -му поверсі 5-поверхового будинку за адресою вул.Мирослава Поповича 8 (Семашка). Санвузол роздільний. Косметичний ремонт, є необхідні меблі. В блоці 4-кімнати, здається окрема, велика кімната з балконом під ключ, кухня і санвузол спільні на 4-кімнати.До метро 5-хв.пішки!

Кімната в районі АкадеммістечкаКімната в районі АкадеммістечкаКімната в районі АкадеммістечкаКімната в районі АкадеммістечкаКімната в районі Академмістечка

Смарт-квартира на Дарницькій площі

4 000 грн.

Здається однокімнатна смарт-квартира на Дарницькій площі. Свіжий ремонт. Є вся необхідна техніка та меблі.

Смарт-квартира на Дарницькій площіСмарт-квартира на Дарницькій площіСмарт-квартира на Дарницькій площіСмарт-квартира на Дарницькій площіСмарт-квартира на Дарницькій площі

Оренда дачі на Осокорках

3 999 грн.

Здається квартира (частина будинку з окремим входом) лише на два місяці, до опалювального сезону. Другий поверх, три кімнати, є прохідні. Без ремонту. Холодильник, електроплита, бойлер. Оренда 4000 грн + 200 кВт.

Оренда дачі на ОсокоркахОренда дачі на ОсокоркахОренда дачі на ОсокоркахОренда дачі на ОсокоркахОренда дачі на Осокорках

3 000 грн.

Здається однокімнатна квартира за адресою вул. Вернадського, 65, на третьому поверсі триповерхового будинку. Є необхідні меблі. Оплата за перший і останній місяць.

2-кімнатна квартира за рахунок оплати комунальних послуг в Святошинському районі

2 000 грн.

Шукають квартирантів у 2-кімнатну квартиру з умовою підготовки квартири до ремонту: прибирання, ліквідація сміття, підготовка стін (зірвати шпалери) і т.д. Можна з дітьми та тваринами. У квартирі є три двоспальні дивани, крісло-ліжко, холодильник, пральна машинка, плита, робоча сантехніка.

Адреса: Київ, Леся Курбаса 4.
2-кімнатна квартира за рахунок оплати комунальних послуг, OLX

2-кімнатна квартира за рахунок оплати комунальних послуг, OLX

Житло в приватному секторі в Подільському районі

4000 грн

Здається 2-кімнатне житло в приватному секторі по вулиці Гамаліївська (Бестужева). До зупинки тролейбуса №26,5д,24,28,25 пішки 10 хвилин. Для однієї людини. Опалення електро, або дрова, плитка електро, холодильник є душ і туалет, бойлер. кімнати дві 12 і 15 кв. м.

Житло в приватному секторі в Подільському районіЖитло в приватному секторі в Подільському районіЖитло в приватному секторі в Подільському районіЖитло в приватному секторі в Подільському районіЖитло в приватному секторі в Подільському районі

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#оренда
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...