• Головна
  • Вишукані букети та композиції від Kiwi Flower Shop і нехай кожен день буде прекрасним
Новини компаній
15:00, 7 серпня 2023 р.

Вишукані букети та композиції від Kiwi Flower Shop і нехай кожен день буде прекрасним

Новини компаній

Ви до цього часу схильні думати, що найкращими подругами дівчат є діаманти?! Звісно ми не будемо заперечувати роль ювелірних прикрас у житті красунь. Проте є дещо набагато більш вагоміше та таке, чим їх можливо потішити куди більше, ніж дорогоцінним камінням. Виявляється красуні обожнюють набагато скромніші та доступніші подарунки. Мова зараз про букети із живих квітів, які створюють професійні флористи.

Вишукані букети та композиції від Kiwi Flower Shop і нехай кожен день буде прекрасним, фото-1

А чи часто ви даруєте красиві квіти коханій просто так і без будь-якого приводу? Як часто ви нагадуєте своїй матусі, що ви надзвичайно любите її? Як часто ви купуєте квіти для себе з метою забезпечення собі гарного настрою та створення особливої атмосфери вдома? Існує тисяча і один привід аби купити та подарувати квіти близькій людині, але перша з них все ж була, є та залишається любов.

Вишукані букети та композиції від Kiwi Flower Shop і нехай кожен день буде прекрасним, фото-2

Де саме можливо знайти найкращі у Києві квіти з доставкою?

Як зробити так аби дівчина у свій день народження відчула незабутні емоції? Як підкреслити особливість дати вашого знайомства чи річниці? Як зробити приємним день вашого керівника або ж навіть просто подарувати усмішку подрузі або мамі? Звісно у цьому допоможуть красиві квіткові композиції. Саме вони неодмінно зможуть стати приємним сюрпризом для близької людини.

Квіти ніколи не виходять з моди та завжди дивують своєю ніжністю і тендітною красою. А широкий асортимент імпортованих і українських рослин не залишать байдужою навіть найвибагливішу гурманку.

Вишукані букети та композиції від Kiwi Flower Shop і нехай кожен день буде прекрасним, фото-3

Наприклад, при першій квітковій необхідності ви можете звернутися за допомогою в Kiwi Flower Shop. Це унікальне місце, де втілюють в реальність всі квіткові фантазії своїх клієнтів. Тут ви зможете знайти квіти та гелієві кульки для будь-якого приводу, які допоможуть зробити ваші особливі моменти ще яскравішими. Незалежно від того, є ви ветераном чи військовим, який хоче зробити приємне жінці, що дорога його серцю, чи бухгалтером чи державним службовцем або ж студентом, в асортименті Kiwi Flower Shop є великий вибір різноманітних унікальних пропозицій на різний бюджет.

Основні вагомі переваги Kiwi Flower Shop

Для всіх своїх замовників у компанії готові запропонувати ідеальний сервіс, швидку доставку та підготовку сюрпризу комплексно. До речі, для військовослужбовців та ветеранів в Kiwi Flower Shop гарантують 10% знижку на всі товари. В онлайн каталозі компанії є чудові квіти у коробці, а також можливість замовити:

  • гелієві кульки;
  • весільні букети;
  • букети з сухоцвітів.
Вишукані букети та композиції від Kiwi Flower Shop і нехай кожен день буде прекрасним, фото-4

Додатково букет можна доповнити кульками, вазою або смаколиком. Якщо раптом у вас немає змоги відвідати Kiwi Flower Shop, не варто хвилюватися та відмовлятися від своєї ідеї. Кваліфіковані спеціалісти Kiwi Flower Shop про це попіклувалися та будуть раді запропонувати вам швидку доставку в Києві та області. Якщо ж у вас є вільний час, ви завжди зможете забрати потрібний вам букет самостійно з магазину, що знаходиться у центрі міста.

Kiwi Flower Shop – сучасний український салон квітів в Києві, де двох однакових букетів чи композицій просто не буває. Тут працюють талановиті квіткові феї, які завжди та повсякчас збирають квіткові букети з думками про тих людей, для яких вони призначені. Незалежно від того, хочете ви придбати шикарний букет для якогось особливого випадку або ж невеликий комплімент просто так, індивідуальний підхід до вашого замовлення гарантовано.

Вишукані букети та композиції від Kiwi Flower Shop і нехай кожен день буде прекрасним, фото-5

Кожен клієнт Kiwi Flower Shop має змогу замовляти квіти, виходячи із своїх фінансових можливостей. Тут завжди залюбки запропонують зібрати як більш бюджетні, але не менш неймовірні квіткові композиції, так і великі та ексклюзивні букети квітів на будь-які смакові вподобання. У кожен окремий букет та квіткову композицію окрім своєї майстерності, флористи вкладають любов до цих тендітних рослин. Тому якщо ви хочете аби букет, який Ви замовляєте, був зроблений з душею, звертайтеся.

До речі, підпишіться на instagram (kiwiflowershop) щоб не загубити його та слідкувати за оновленнями і спеціальними пропозиціями.

Вишукані букети та композиції від Kiwi Flower Shop і нехай кожен день буде прекрасним, фото-6
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...