• Головна
  • Точка видачі АЛЛО Express запрацювала у столиці – на Оболоні
Новини компаній
13:00, 7 серпня 2023 р.

Точка видачі АЛЛО Express запрацювала у столиці – на Оболоні

Новини компаній

АЛЛО Express Київ

30 липня мережа магазинів АЛЛО поповнилася другою точкою АЛЛО Express. Її було відкрито у київському торгово-розважальному центрі Oasis на Оболонському проспекті, 47/42, поряд зі станцією метро «Героїв Дніпра».

АЛЛО Express – це магазини нового формату, запущеного ритейлером цьогоріч, що являють собоюточки видачі товарів allo.ua. АЛЛО Express займає значно меншу площу за традиційні шоуруми АЛЛО, але має такий самий дизайн. В АЛЛО Express на Оболоні кияни та гості столиці можуть поряд з домом чи місцем роботи отримати товари продавця АЛЛО, замовлені у зручному форматі та з безпечного місця на сайтіallo.ua чи у мобільному застосунку АЛЛО. Доставка замовлень у точки видачі АЛЛО Express здійснюється безкоштовно, які в усі інші магазини мережі, які клієнти можуть обрати для доставки товарів. 

Крім того, в АЛЛО Express можна придбати найпотрібніші аксесуари: навушники, повербанки,  картки пам'яті,  захисне скло та плівку для екрана, кабелі,  стартові пакети телеком-операторів тощо. У магазинах нового формату передбачено примірочну, також тут є можливість загорнути товар у подарункову упаковку. Привітні консультанти нададуть відвідувачам вичерпну експертну консультацію щодо повного асортименту смарттехніки та аксесуарів, який можна замовити на allo.ua. За потреби клієнтам допоможуть із налаштуванням нового смартгаджету, активацією ліцензійних програм чи додатковою гарантією. АЛЛО Express працює з 09:00 до 21:00.

Точка видачі АЛЛО Express запрацювала у столиці – на Оболоні, фото-1

«З 1 червня цього року АЛЛО Express вже працює у Софіївській Борщагівці на Київщині.Впевнений, що і другий АЛЛО Express продемонструє такі ж чудові результати, а вже у 2024 році будемо активніше розвивати цей формат мережі АЛЛО не тільки на Київщині, а й в інших регіонах. Онлайн-трафік зростає, тому окремі точки видачі замовлень можливість мати ще один пункт зручного отримання товару якомога ближче до дому»,

– коментує Микола Астапов, директор із розвитку та форматів компанії «АЛЛО».

Запровадження магазинів нового формату АЛЛО Express пов'язано зі змінами, що відбуваються в економіці та на ринку ритейлу України. Клієнти дедалі частіше віддають перевагу онлайн- та мобільним покупкам. Майже 40% продажів компанії – саме онлайн-продажі, тому клієнтам важливо мати можливість отримувати замовлення поряд із домом чи місцем роботи. Доставка товарів продавця АЛЛО в АЛЛО Express, як і в інші магазини мережі, абсолютно безкоштовна для клієнтів, вона є швидкою, гнучкою та зручною.

Точка видачі АЛЛО Express запрацювала у столиці – на Оболоні, фото-2

Мережа магазинів АЛЛО постійно розширюється. На кінець липня 2023 року вона складається з 297 шоурумів АЛЛО, АЛЛО МАХ, точок видачі АЛЛО Express, а також магазинів під брендами телеком-операторів у 114 містах України.

Точка видачі АЛЛО Express запрацювала у столиці – на Оболоні, фото-3

АЛЛО — маркетплейс національного масштабу з товарами – від електроніки, косметики та інструментів до одягу та меблів, з доставкою замовлень додому, на пошту або в магазини у понад 100 містах України. 

allo.ua – тицяй що хочеш!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ALLO #АЛЛО #АЛЛО Express
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...