• Головна
  • На Київщині правоохоронці викрили групу осіб у сутенерстві, – ФОТО
14:46, 3 серпня 2023 р.

На Київщині правоохоронці викрили групу осіб у сутенерстві, – ФОТО

На Київщині правоохоронці викрили групу осіб у сутенерстві, – ФОТО

У Київській області викрито п'ятьох учасників злочинної організації, які налагодили нелегальний бізнес з надання сексуальних послуг.

Про це повідомляє пресслужба Київської обласної прокуратури.

Хочете дізнаватися ще більше новин Києва, Київщини та України? Підписуйтесь на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua».

У Київській області правоохоронці викрили та припинили діяльність групи осіб, які займалися сутенерством та втягненням осіб в заняття проституцією, а також утримували місця розпусти.

Створила організацію мешканка Харкова. Послуги сексуального характеру надавались на території Київської та Харківської областей.

Жінок для зайняття проституцією залучали шляхом розміщення рекламних оголошень у месенджері Telegram. Зловмисники винаймали квартири для надання інтимних послуг, організовували транспортування осіб до місць розпусти, приймали від них замовлення та вели облік та розподіл «прибутку» від протиправної діяльності – йдеться в повідомленні.

Всього на підозрюваних працювало 20 жінок. Вартість послуг сексуального характеру становила 150 доларів США за годину та 800 доларів США за ніч. Половину зароблених грошей жінки віддавали організаторам.

Правоохоронці затримали підозрюваних в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання щодо обрання їм запобіжних заходів.

На Київщині викрили групу осіб, які схиляли жінок до заняття проституцію, Київська обласна прокуратура

На Київщині викрили групу осіб, які схиляли жінок до заняття проституцію, Київська обласна прокуратура

Раніше ми повідомляли, що 31-річна мешканка столиці створила фірму з надання послуг сексуального характеру та координувала виїзди дівчат на виклики.

Крім того, розповідали про те, що Служба безпеки знешкодила у Києві організовану злочинну групу, яка діяла під керівництвом Департаменту міграційної поліції Національної поліції України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київщини #новини #всі новини #сутенерство #кримінал #правоохоронці #проституція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...