• Головна
  • У київській підземці запустили особливий поїзд з історіями постраждалих від рабства та експлуатації
09:00, 30 липня 2023 р.

У київській підземці запустили особливий поїзд з історіями постраждалих від рабства та експлуатації

У київській підземці запустили особливий поїзд з історіями постраждалих від рабства та експлуатації

У київському метрополітені запустили особливий потяг, який протягом місяця інформуватиме про небезпечне та цілком реальне явище рабства та експлуатації.

Про це повідомляє Мінсоцполітики.

Ініціатива створена до Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми, що відзначається сьогодні, 30 липня.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua» – джерело важливих, актуальних та перевірених новин.

В кожному вагоні розміщені історії людей, які пережили трудову чи сексуальну експлуатацію або дитяче примусове жебрацтво. Також у вагонах можна побачити відеоролики з повними історіями українців, які відзняли в рамках кампанії «Тобою скористалися». 

В столичному метро розповідатимуть, як протидіяти торгівлі людьмиВ столичному метро розповідатимуть, як протидіяти торгівлі людьмиВ столичному метро розповідатимуть, як протидіяти торгівлі людьмиВ столичному метро розповідатимуть, як протидіяти торгівлі людьми

«Торгівля людьми – це тяжкий злочин, який передбачає покарання до 15 років позбавлення волі. Кожна людина, яка постраждала від цього злочину, повинна отримати необхідну допомогу. При цьому також важливо, аби кожен, хто опинився в ризику потрапляння в ситуацію торгівлі людьми, знав, як цьому запобігти. Тому спільно з міжнародними партнерами ми проводимо різноманітні просвітницькі заходи», – зазначила заступниця Міністра соціальної політики України Уляна Токарєва.

В столичному метро розповідатимуть, як протидіяти торгівлі людьми

З початку війни в Україні мільйони громадян знаходяться у вразливому стані, чим можуть скористатися торговці людьми.

Уляна Токарєва нагадала, що постраждалі від торгівлі людьми, чи ті, хто опинились в ризику такої ситуації, можуть звернутися за номером урядової гарячої лінії - 1547 або зателефонувати на національну гарячу лінію з протидії торгівлі людьми за номером 527.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #торгівля людьми #метро
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...