• Головна
  • Розікрали мільйон на відновленні тротуару в Києві: кому оголосили підозру
13:22, 29 липня 2023 р.

Розікрали мільйон на відновленні тротуару в Києві: кому оголосили підозру

Розікрали мільйон на відновленні тротуару в Києві: кому оголосили підозру

Інженеру технічного нагляду підрядної організації оголошено про підозру через розтрату бюджетних коштів у розмірі більше мільйона гривень.

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

Слідство з'ясувало, що посадовці Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА “допомогли” перемогти у тендері на будівництво водопроводу для підключення житлових будинків на вулиці Зрошувальній, а також дитячо-юнацької спортивної школи «АТЛЕТ», підконтрольному товариству.

Хочете дізнатися ще більше новин Києва, Київщини та України? Скоріше долучайтесь та читайте новини в нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua».

Також за умовами договору підрядник після підключення водопроводу повинен був відновити тротуари і дорогу на цій вулиці.

Інженер технагляду підписав документи на виконання робіт, не дивлячись на те, що вони не були виконані в повному обсязі.

Експертиза показала, що вартість невиконаних робіт становить близько 1 млн грн. Раніше у цій справі повідомили про підозру директору департаменту КМДА та керівнику підрядної організації.

Нагадаємо, що раніше ми писали про те, що у Києві директор будкомпанії розікрав кошти, виділені на ремонт укриття в інтернаті.

Також повідомляли, що у Києві подружжя шахраїв намагалося продати квартиру померлої киянки за 745 000 гривень

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #тендер #розкрадання бюджету
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...