• Головна
  • Мрії здійснюються для дітей з інвалідністю із «Мрію Жити» у цей складний час попри все!
Новини компаній
11:00, 27 липня 2023 р.

Мрії здійснюються для дітей з інвалідністю із «Мрію Жити» у цей складний час попри все!

Новини компаній

Зараз кожен українець мріє про щось своє важливе, добре, потрібне. Особливо в цей час, коли кожен з нас має хоча б одну велику і бажану мрію про мир у рідній країні! Ми знаємо, що світ став іншим, ми віримо у світле майбутнє України та формуємо його своїми думками та діями. Маленькі українці, діти війни, які потрапили не з власної волі в цю жахливу ситуацію та живуть у ній, і зростають у ній – ці діти вимагають особливої ​​уваги та турботи. Ми знаємо, що так не буде завжди і ми чекаємо на перемогу і мир. Дітям треба зростати, вчитися, бути щасливими та будувати нову Україну, новий світ і розпочинати ми будемо саме тут і зараз! Наші діти – наше майбутнє!

Особливо зазирнули у майбутнє команда українського Благодійного Фонду «Мрію Жити», які запустили проект «Шкільна Мрія» та вже другий рік поспіль забезпечують шкільним наборами для навчання дітей, все необхідне для будь-якої форми онлайн та офлайн навчання дітям в умовах війни.

Короткий репортаж про надану допомогу та коментар організатора проекту, бліц-інтерв'ю голови Благодійного фонду «Мрію Жити» Ірини Поповської:

«В минулому році проект викликав приголомшливий резонанс та зворотний зв'язок від українців. За першу добу з моменту оголошення компанії допомоги «Шкільна Мрія» наші інтернет ресурси, соціальні мережі, форма допомоги в документі Google на сайті фонду www.mriyuzhiti.com – все це було просто завалено масою заявок, навіть техніка не витримувала такої кількості запитів про допомогу.

Ми зрозуміли, яку важливу справу ми робимо та як потрібна допомога українцям – матеріальна та психологічна.

Саме в цьому році ми вирішили забезпечити дітей з інвалідністю (ДЦП/РАС) Києва та Київській області. Вдячна нашій команді фонду, партнерам та спонсорам за посилення можливостей допомоги українським дітям з інвалідністю!

Ми вже закупили та роздали 100 рюкзаків зі шкільним приладдям для 50 дівчинок та 50 хлопчиків, чим сами порадували дітей з інвалідністю та їх батьків.

Ми продовжуємо допомагати, шукаємо гроші та матеріальні ресурси і будемо раді меценатам та донатам для конкретної адресної допомоги!»

Реквізити для допомоги дітям України:

ПриватБанк
ЄДРПОУ - 39333086
МФО - 305299
IBAN UA 793052990000026000026207697

Карта Приват
БанкБО БФ "Мрію жити"
5169 3305 1619 9780

https://mriyuzhiti.com/aktion/shkilna-mriya-2023/

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...