• Головна
  • На блокпосту в Києві водій збив двох військовослужбовців: один з них загинув, інший – у лікарні, – ФОТО, ВІДЕО
10:39, 25 липня 2023 р.

На блокпосту в Києві водій збив двох військовослужбовців: один з них загинув, інший – у лікарні, – ФОТО, ВІДЕО

На блокпосту в Києві водій збив двох військовослужбовців: один з них загинув, інший – у лікарні, – ФОТО, ВІДЕО

У ніч проти 25 липня у Святошинському районі Києва сталася смертельна ДТП: водій збив на блокпосту двох військовослужбовців. Внаслідок аварії один боєць загинув, ще один госпіталізований.

Про це розповіли в пресслужбі Поліції Києва.

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Скоріше долучайтесь та читайте, щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

У столиці водій збив двох нацгвардійців на блокпосту, один загинувУ столиці водій збив двох нацгвардійців на блокпосту, один загинув

За даними слідства, водій автомобіля у період дії комендантської години рухався проспектом Берестейським, коли наїхав на військовослужбовців Національної гвардії України, які несли службу на блокпосту.

Попередньо правоохоронці встановили, що 23-річний керманич на великій швидкості скоїв наїзд на двох військовослужбовців Національної Гвардії України, які несли службу на блокпосту. Далі автомобіль протаранив ще дві припарковані автівки, в одній з яких знаходився військовий територіального центру комплектування.

Внаслідок зіткнення 49-річний солдат від отриманих травм загинув на місці, а його 26-річного товариша по службі з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізували до медичного закладу. Ще одному постраждалому військовому надали допомогу на місці, – зазначили правоохоронці.

У столиці водій збив двох нацгвардійців на блокпосту, один загинув, Поліція Києва

У столиці водій збив двох нацгвардійців на блокпосту, один загинув, Поліція Києва

Поліціянти провели огляд водія на стан сп’яніння за допомогою приладу «Драгер», який не виявив алкоголю в його організмі, а подальші експертизи встановлять, чи перебував він під дією наркотиків. Керманича поліцейські затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Затриманому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

У рамках досудового розслідування поліцейські встановлюють всі обставини та причини цієї трагічної події.

Ми писали раніше про те, що у Києві в ніч на 26 травня суддя райсуду Київської області збив на блокпості нацгвардійця. Від отриманих травм військовий загинув на місці.

Також розповідали, що Шевченківський райсуд Києва 3 квітня виніс вирок щодо майора Української військово-медичної академії Володимира Холодного, який напідпитку машиною збив трьох першокурсниць.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #ДТП #аварія #нацгвардійці #блокпост #смертельна ДТП
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...