• Головна
  • Через словесну перепалку у Києві чоловік битою забив до смерті пенсіонера, - ФОТО
13:57, 24 липня 2023 р.

Через словесну перепалку у Києві чоловік битою забив до смерті пенсіонера, - ФОТО

Через словесну перепалку у Києві чоловік битою забив до смерті пенсіонера, - ФОТО

У Києві затримали чоловіка, який до смерті побив пенсіонера битою. Між зловмисником та загиблим виникла словесна суперечка, під час якої підозрюваний дерев’яною битою наніс потерпілому тяжкі тілесні ушкодження.

Про це повідомили в пресслужбі Поліції Києва.

Ще більше важливих, актуальних та перевірених новин в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва - 44.ua". Скоріше долучайтесь, щоб бути в курсі всіх подій Києва, Київщини та України.

У столиці внаслідок словесної перепалки чоловік вбив пенсіонера битою

За словами правоохоронців, до них надійшло повідомлення про те, що на вулиці Якубовського між чоловіками сталась бійка, в результаті якої один з них отримав численні травми голови та тулуба.

Ми встановили, що чоловік разом зі своїм товаришем гуляючи у Голосіївському районі, натрапили на незнайомого чоловіка, що відпочивав на одній з лавочок. Порушник почав чіплятись до незнайомця, аби той пішов відпочивати в інше місце, чим спровокував конфлікт. У ході сварки зловмисник взяв дерев’яну биту та піднявши 66-річного потерпілого з лавки почав хаотично наносити йому удари, – розповіли в пресслужбі.

Зловмисник намагався втекти з місця злочину, але його затримали поліцейські – ним виявився 33-річний киянин. Потерпілого з численними травмами госпіталізували до лікарні, де він помер. За фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого відкрито кримінальне провадження.

У столиці внаслідок словесної перепалки чоловік вбив пенсіонера битою, Поліція Києва

У столиці внаслідок словесної перепалки чоловік вбив пенсіонера битою, Поліція Києва

Затриманому повідомили про підозру. За скоєне йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Як ми писали раніше, між 41-річним чоловіком та компанією молодих людей в Ірпені виник словесний конфлікт. Потім виникла бійка, внаслідок якої старший чоловік опинився в лікарні, де помер від отриманих травм.

Також повідомляли, що у Києві правоохоронці затримали зловмисників, які на Центральному залізничному вокзалі пограбували чоловіка. Грабіжники побили 41-річного киянина та відібрали у нього гаманець.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #бита #перехожий #сварка #кримінал #смерть #правоохоронці
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...