• Головна
  • Київські студенти збирають 1 млн доларів на вертольоти для евакуації поранених, – ВІДЕО
18:06, 23 липня 2023 р.

Київські студенти збирають 1 млн доларів на вертольоти для евакуації поранених, – ВІДЕО

Київські студенти збирають 1 млн доларів на вертольоти для евакуації поранених, – ВІДЕО

Студенти Київської школи економіки (KSE) запустили ініціативу Donate To Evacuate, щоб зібрати один мільйон доларів на два вертольоти медичної евакуації для воїнів Головного управління розвідки Міністерства оборони.

Про це повідомили у пресслужбі ГУР МО України.

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Скоріше долучайтесь, щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Зазначається, що імена тих, хто пожертвує понад 100 доларів, будуть нанесені на гелікоптери у вигляді камуфляжного патерну, який розробили відомі українські каліграфині сестри Лапухіни. Підтримати ініціативу можуть не лише окремі люди, а й бренди. Їхні назви теж стануть частиною камуфляжного патерну.

Вертоліт медичної евакуації (MEDEVAC) — це найшвидший на полі бою транспорт для порятунку життя. Прибуває орієнтовно за 15 хвилин після запиту. Обладнаний усім необхідним для евакуації поранених. Усі прилади — під рукою: апарат ШВЛ, монітор, апарат, який стежить за роботою серця тощо.

Кожна збережена хвилина може стати ключовою для порятунку життя українського воїна, – зазначають розвідники.

Раніше ми писали про те, що юні залізничники Київської дитячої залізниці зібрали 140 тисяч гривень на дрон для військових ЗСУ. У фойє вокзалу станції «Київ-Пасажирський дитячий» вони урочисто передали коптер військовим.

Також повідомляли, що до Святошинського управління поліції у Києві протягом місяця надійшла низка заяв про те, що один із так званих волонтерів збирає у громадян гроші на власні потреби, прикриваючись при цьому допомогою для ЗСУ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #допомога #розвідка #евакуація #ГУР МО #військові
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...