• Головна
  • У Києві нетверезий водій влаштував гонки по зустрічній смузі, – ВІДЕО
16:34, 23 липня 2023 р.

У Києві нетверезий водій влаштував гонки по зустрічній смузі, – ВІДЕО

У Києві нетверезий водій влаштував гонки по зустрічній смузі, – ВІДЕО

У Деснянському районі Києва патрульні зупинили водія Jeep, який у стані алкогольного сп’яніння їздив по зустрічній смузі дороги. Крім того, виявилось, що він не має права керувати автомобілем.

Про це повідомили в пресслужбі Патрульної поліції Києва.

Хочете дізнаватися ще більше новин Києва, столичного регіону та України? Долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua».

Днями, під час патрулювання у Деснянському районі, охоронці порядку звернули увагу на авто Jeep, який порушив ПДР. Інспектори наздогнали та зупинили цей транспортний засіб. Під час спілкування з громадянином поліцейські виявили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Останній від проходження огляду на стан сп'яніння у встановленому законом порядку відмовився, – розповіли в пресслужбі.

Крім того, як виявилось, у чоловіка не було посвідчення водія та документів на автомобіль.

На нього склали адмінматеріали за керування транспортним засобом у стані сп'яніння або відмова від проходження огляду (штраф 17 тисяч гривень) та за керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів (штраф 425 гривень).

Раніше ми писали про те, що двоє дітей та четверо дорослих постраждали внаслідок дорожньо-транспортної пригоди у Київській області. Дворічний хлопчик загинув у «швидкій».

Також розповідали, що пасажир зателефонував до поліції, та поскаржився на водія тролейбуса в Шевченківському районі Києва, який порушував правила дорожнього руху і мав ознаки алкогольного сп'яніння.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #нетверезий водій #ПДР #правоохоронці #зустрічна смуга
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...