• Головна
  • «Засіб передачі думок»: у Києві чоловік запропонував поліцейським вживати наркотики, – ВІДЕО
11:31, 23 липня 2023 р.

«Засіб передачі думок»: у Києві чоловік запропонував поліцейським вживати наркотики, – ВІДЕО

«Засіб передачі думок»: у Києві чоловік запропонував поліцейським вживати наркотики, – ВІДЕО

У Києві чоловік у стані наркотичного сп’яніння запросив до себе поліцейських та запропонував їм разом вжити заборонених речовин.

Про це повідомила пресслужба Патрульної поліції Києва.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua» – джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, Київщини та України.

Подія сталася днями у Голосіївському районі. Охоронці порядку отримали повідомлення від мешканців багатоповерхівки про сусіда, що бігає в під'їзді без футболки та кричить.

Прибувши на місце події, інспектори з'ясували в якій квартирі мешкає громадянин. Двері відчинив 32-річний чоловік, який мав ознаки наркотичного сп'яніння, – йдеться в повідомленні.

Чоловік одразу запросив поліцейських до себе та запропонував їм покурити блакитну сіль. Ба більше, господар продемонстрував пакетик та ємність, в яких зберігає заборонену в обігу речовину.

Патрульні відмовилися від пропозиції та викликали на місце слідчо-оперативну групу для подальшого з'ясування всіх обставин події.

Раніше ми розповідали про те, що столичні правоохоронці викрили та затримали наркоторговця, який розкладав «закладки» з наркотиками у Шевченківському районі.

Крім того, писали, що прокуратура скерувала до суду матеріали щодо вчинення ексдепутаткою Київради Дариною Арʼєвою ДТП у стані наркотичного сп’яніння, що спричинило тяжкі наслідки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #наркотики #кримінал #поліціянти
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...