• Головна
  • Хмарно та з дощами: прогноз погоди в Києві на тиждень
12:08, 24 липня 2023 р.

Хмарно та з дощами: прогноз погоди в Києві на тиждень

Хмарно та з дощами: прогноз погоди в Києві на тиждень

Погода в Києві протягом тижня буде в основному хмарною.

Деталі від SINOPTIK та METEOFOR.

24 липня

В понеділок, 24 липня, в столиці вдень очікується хмарність. Без опадів. Вдень температура повітря буде в межах +25 градусів, вночі опуститься до +16. 

УФ-індекс - 6 (високий). Не забудьте перед виходом з дому нанести сонцезахисний крем.

Ввечері метеочутливі люди можуть відчувати незначні наслідки магнітної бурі з Kp-індексом 4 (невеликі збурення).

Погода в Києві

24 липня відзначається день пам'яті святої рівноапостольної Ольги та великомучениці Євфимії Всехвальної. Вважається, що якщо в цей день піде дощ, то рибалок чекає гарний улов. Якщо ж погода сонячна - хліборобів чекає щедрий врожай.

25 липня

У вівторок, 25 липня, синоптики прогнозують ясний ранок. Вдень та ввечері погода буде похмурою. Можливий короткочасний дощ. Температура вдень +33 градуси, вночі +19.

У цей день вшановується пам'ять священномучеників Прокла та Іларія. Наші пращури називали цей день Прокл Великі Роси. Вважалося, що зібрана цього дня роса допоможе вилікувати хвороби очей. Для цього треба було вмитися зібраною росою і протерти нею очі.

Погода в Києві

26 липня

В середу, 26 липня, вранці та ввечері у столиці буде похмуро.  Вдень можливе невелике прояснення. Ввечері синоптики прогнозують дощ з грозою.

26 липня відзначається собор Архангела Гавриїла. За народним календарем цей день вважається серединою літа. За повір'ям, якщо в цей день не буде опадів, то осінь буде теплою та сухою. А сильний дощ - до  поганого врожаю.

27 липня

В четвер, 27 липня, опадів не очікується. Похмура погода буде триматися у Києві не весь день - ввечері небо стане чистим та ясним. Вдень +17 градусів, вночі також + 17 градусів.

Не дивлячись на хмарність УФ-індекс в цей день буде з позначкою - 6 (високий). Не забудьте перед виходом з дому нанести сонцезахисний крем.

Погода в Києві

Наші пращури вважали, що  якщо день 27 липня спекотний, сухий, то зима буде морозною і малосніжною.

28 липня

В останній день робочого тижня у столиці очікується хмарна погода без опадів. Вдень +19 градусів, ввечері + 18.

У цей день вшановують пам'ять мучеників Кирика та Іуліти. В давні часи жінки вважали “матінку Уліту” своєю заступницею. Цього дня також вшановують пам'ять святого рівноапостольного князя Володимира Київського. 

29 липня

У суботу, 29 липня, у Києві за словами синоптиків буде ясна погода. У другій половині дня небо затягне хмарами, та опадів не очікується. Вдень +19, вночі +16 градусів. УФ-індекс - 6 (високий).

З цього дня ночі стають холоднішими, спека спадає. 

Погода в Києві

30 липня

В неділю, 30 липня, в першій половині дня очікується ясна погода. Після обіду хмарно, без опадів. Вдень +25 градусів, ввечері +22.

30 липня відзначається день пам'яті великомучениці Марини (Маргарити), яка вважається покровителькою вагітних жінок та дітей. Наші пращури вірили, що якщо скупатися в цей день в озері або річці, то це допоможе вилікувати хвороби і загоїти рани.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #погода #погода в Києві #прогноз погоди
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...