• Головна
  • Вчимося скручувати роли самостійно
Новини компаній
17:41, 21 липня 2023 р.

Вчимося скручувати роли самостійно

Новини компаній

Суші у Дрогобичі стали на один щабель популярності разом з піцою та іншими стравами, які належать до корисних, поживних, сповнених оригінальних смаків. А тому не дивно, що більшість прагне спробувати створити їх самостійно, для чого варто врахувати кілька секретів та порад.

Техніка та секрети скручування рівних ролів

Навчитись самостійно скручувати роли може кожна людина. Для цього не треба багато: лише основні інгредієнти, які ви підбираєте самостійно у залежності від того, який вид ролів хочете створити, невеликий килимок та гострий ніж.

Вчимося скручувати роли самостійно, фото-1

Головне правило у цьому – не спішити, оскільки варто приділити увагу тому, як будуть розподілені інгредієнти, розміщені вздовж рису та водоростей. Саме від цього залежатиме, чи будуть ваші роли мати неприємні на вигляд «хвостики», які все ще лишаться смачними, але будуть мати зовсім непривабливий вигляд.

Для того, аби створити довершені роли, знадобиться:

  • Водорості норі – обов’язковий інгредієнт, щось на кшталт обгортки, без якої неможливо створити більшість суші;
  • Рис – круглозерниста крупа, яку попередньо варто відварити за інструкцією на упаковці, й де краще використовувати непропарений японський;
  • Риба або морепродукти, де класичним варіантом буде свіжий тунець, лосось або слабосолоні його шматочки.

Попередньо на столі розкотіть килимок з бамбукових паличок, наріжте скибочками рибу, а також підготуйте рис та дайте йому охолонути десь пів години.

Вкладіть на килимок водорості шорсткою стороною вверх таким чином, щоб краєчки килимка та відріз норі збігались. Після цього вздовж водоростей тонким шаром розподіліть рис. Не варто його утрамбовувати, й не забудьте сформувати невеликий простір біля бокових краєчків. На цих краєчках викладіть шматочки нарізаної риби, таким чином, щоб вони ледь торкались контурів рису.

Згортайте килимок з бамбука за допомогою великих пальців, іншими трохи притримуйте начинку, аби вона не сповзала. Зверніть увагу на те, що килимок не радять згортати у рулон. Краще в останній момент відгорніть його краєчки так, щоб вони не потрапили усередину «рулетика» й цим не зіпсували його зовнішній вигляд.

Після цього гострим, заточеним ножем наріжте роли на порції. Для того, аби лезо не прилипало до поверхні з рису та риби, попередньо вмочіть його у холодну воду.

Замовити суші та роли у Дрогобичі

А щоб не довелось витрачати цілу купу часу на створення ролів, а ще – коштів на закупівлю інгредієнтів, які не у кожному супермаркеті можна знайти, обирайте готові страви онлайн у ресторані Смакі-Макі.

На його просторах ви знайдете і японські варіанти суші, й європейські роли, які містять безліч поживних інгредієнтів – овочі, рибу, морепродукти, фрукти, м’ясо, кілька видів водоростей тощо.

А також заклад пропонує безкоштовно доставку містом й за його межами, а ще – додає усе необхідне у вигляді паличок та соусів до кожного замовлення!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...