Новини компаній
17:00, 21 липня 2023 р.

Range Rover за донат на ЗСУ

Новини компаній

Громадська організація «Народна самооборона Львівщини» та Youtube-канал Sumy Racing team розігрують автомобіль Range Rover в рамках збору на на дрони для військових.

Люксовий автомобіль можна виграти за донат в 500 грн, зібрані кошти підуть на закупівлю дронів DJI Mavic 3.

ГО «Народна Самооборона Львівщини» вже робить четвертий великий збір на дрони для наших військових. З попередніх розіграшів було зібрано майже 25 мільйонів гривень і передано більше 300 дронів! Минулий збір разом із Youtube-каналом Sumy Racing зібрав 11.2 млн гривень, на які було закуплено 156 дронів. Всі дрони вже працюють на фронті. Сподіваємося, що цього разу нам вдасться також перевиконати наші заявлені цілі. Наша організація працює з військовими і допомагає ЗСУ з 2014-го року.

Мета зібрати 15 мільйонів гривень на закупівлю 180 дронів для ЗСУ.

Автомобіль для розіграшу Range Rover – наданий безкоштовно партнерами «Народної самооборони». Вартість автомобілю не буде вираховуватись із зібраних коштів. Всі зібрані кошті підуть на закупівлю дронів для ЗСУ. Право отримати автомобіль мають лише громадяни України.

Які умови?

  • Для участі у розіграшу потрібно задонатити 500 грн єдиним платежем на спеціальний рахунок Монобанку за посиланням https://send.monobank.ua/jar/xszm34a6W
  • Кількість донатів необмежена. Кожний внесок у розмірі 500 грн рахується як 1 спроба виграти у розіграші.
  • Період збору: 17.07-05.08.2023.
  • Розіграш автомобіля відбудеться у прямому ефірі на Youtube-каналі Sumy Racing team 08 серпня 2023 року о 19:00. Отримати автомобіль матимуть змогу лише громадяни України. 
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...